Terugkoppeling Update vanuit Bigpoint betreft Unity + bonuscode

Discussie in 'Ontwikkelaars blog' gestart door Klaartjuh, 18 September 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Het Farmerama team is nog altijd hard aan het werk voor de Open Beta van Unity (vervanging flashplayer).
  Graag willen wij jullie vertellen dat dit zeer binnenkort zal starten, momenteel loopt er al een stille versie van 'open beta' om te zien hoe het werkt op de live servers. Op dit moment is het voor een beperkte groep mogelijk om dit te testen, deze groep bestaat uit moderators, enkele voormalige moderators, medewerkers van Bigpoint en een aantal samenwerkingspartners van Farmerama of Bigpoint.

  Zoals jullie van ons gewend zijn zullen wij van te voren informatie geven voordat de Open Beta echt start, houd daarvoor de officiele aankondigingen op het forum in de gaten.

  0ok willen wij met dit bericht tegelijk een ander onderwerp aankaarten, dit betreft een probleem wat nu speelt met Internet Explorer browers van Microsoft. We hebben meerdere meldingen ontvangen dat in deze browser het spel niet naar behoren werkt en er problemen zijn met het betaalgedeelte van het spel.
  0ok al is het ons gisteren wel gelukt enkele problemen op te lossen we hebben wel moeten besluiten om vanaf nu niet teveel tijd meer te steken in probleemoplossingen betreft Internet Explorer.
  De hoofdreden voor deze beslissing is dat de Unity client niet ondersteund wordt door Internet Explorer. Wij adviseren dan ook voor de toekomst om Farmerama te gaan spelen in Google Chrome of Mozilla Firefox. Deze twee browsers zullen jullie de beste ervaring geven met het spelen van Farmerama. En verder als wij nu nog meer tijd gaan steken in oplossen van problemen met Internet Explorer of andere browsers dan zal het proces naar Unity alleen maar gaan vertragen wat uiteraard niet wenselijk is.

  Kort samengevat: vanuit ons zullen wij vanaf nu geen updates en probleemoplossingen aan het spel doen om Farmerama werkend te houden in Internet Explorer. Het is ook een vrij kleine groep spelers die Farmerama in deze browser spelen en deze stap helpt ons om het proces naar Unity makkelijker en sneller te laten verlopen.

  Om dit bericht positief af te sluiten: wij kijken uit naar een lange toekomst voor Farmerama met jullie als loyale, gepassioneerde en beste spelers in de wereld!

  Als je de bonuscode BYEIE gebruikt ontvang je 25 Susi's Turbomest en 2 XXL Gereedschapskisten op je account.
  De bonuscode is geldig vanaf nu tot zaterdag 19 september 2020 om 23:59 uur en is eenmalig per account te verzilveren.


  Wij wensen jullie een fijn weekend,

  Jullie Farmerama team

  Om over dit onderwerp te praten hebben wij hier een praatgroep: https://board-nl.farmerama.com/threads/praatgroep-van-flash-naar-unity.29146/