Richtlijnen tot goed forumgebruik

Discussie in 'Index' gestart door Farm_F.A.Q, 14 November 2013.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Farm_F.A.Q

  Farm_F.A.Q Forum Moderator Team Farmerama NL

  Beste boerinnetjes en boertjes,

  Welkom op het Farmerama Forum.

  Eerst en bovenal, lees de - Forumregels Dit geeft je een algemene indruk over wat wel en niet toegestaan is om te posten. Als je je niet aan de regels houdt, dan zul je een waarschuwing ontvangen van een moderator of admin. Als je een bepaald aantal overtredingen ontvangen hebt, word je uitgesloten van het posten op het forum.

  Aan de slag Links:

  - Officiële aankondigingen
  - Event aankondigingen
  - Forumregels

  Ten tweede, neem ook eens een kijkje bij deze handige links.

  - Forum F.A.Q Sectie
  - F.A.Q. index
  - Algemene vragen
  - Technische vragen
  - Beginners vragen
  - Boer'n feit'n
  - Hoe het forum te gebruiken

  Vervolgens zijn veel onderwerpen al een groot aantal keren besproken. Je kunt een hoop antwoorden vinden door de zoekfunctie te gebruiken.

  Soms zijn er onderwerpen die niet exact overeenkomen komen met je zoekwoorden. Echter, neem de tijd om een aantal van de posten te lezen en je kunt het antwoord meestal vinden zonder een nieuw onderwerp te beginnen.
  Daarnaast kun je je collega- boeren en moderators helpen wanneer je een nieuw onderwerp maakt, door je thread de "juiste titel" als onderwerp te geven. Als je schrijft "Help" als onderwerp, dan kunnen andere spelers die hetzelfde probleem hebben, het antwoord niet vinden via de zoekfunctie en spelers die willen helpen weten niet wat je nodig hebt.

  Hoe te schrijven om hulp te krijgen:
  Zorg ervoor dat je je vraag in het juiste hoofdstuk plaatst!
  Dit helpt mensen je vraag makkelijker te vinden. Dit zal ook helpen om een antwoord sneller te krijgen. Hier is een korte beschrijving van de aard van de vragen die daar thuishoren.

  Sluiten Threads:
  Moderators / Admins zullen threads sluiten: indien een onderwerp is beantwoordt en de originele poster tevreden is. Door dit te doen, vermijden we - spam en onnodige discussie.

  Het is niet gedaan om iemands gevoelens kwetsen, maar om de vragen en antwoorden over het spelen van het spel gemakkelijker te vinden. Stel je vraag niet in de thread van een andere speler, het kapen van draadjes van andere is onbeleefd en niet toegestaan. Als je een vraag hebt, start dan je eigen thread in een van de vraag secties en wij zullen je graag helpen!


  En vergeet vooral niet de Forum F.A.Q Sectie te lezen

  Hartelijk dank!

  Jullie Farmerama moderatorteam
   
  Laatst bewerkt door moderator: 29 Juni 2015