Aankondiging Lancering van de Unity/WebGL Client; 2 december 2020

Discussie in 'Ontwikkelaars blog' gestart door Klaartjuh, 30 November 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Beste boeren en boerinnen,

  Wij hebben goed nieuws!

  Op 2 december vanaf 14:00 uur zal de Unity Web/GL permanent gestart worden op de live servers.

  De belangrijke technische test van vorige week gaf ons bruikbare informatie wat ons enorm heeft geholpen. Niet alleen bij het toewerken naar de echte startdatum maar ook in de voorbereiding van de alternatieve oplossing in de vorm van een cliënt die te downloaden gaat zijn. Deze alternatieve oplossing staat voor nu gepland voor volgende week. Dit zou iedereen die problemen ondervind bij het spelen in de Unity/WebGL client moeten kunnen helpen.
  De eerste tests in samenwerking met onze moderators verliep zeer goed en we zullen jullie zoals gebruikelijk informeren zodra wij meer nieuws hebben. Houd vooral de aankondigingen in de gaten!

  Wij hopen dat jullie weten dat wij alles doen wat binnen onze macht ligt om alle spelers een goede spelervaring te kunnen bieden, maar houd ook in gedachten dat spelen in Flash niet lang meer mogelijk gaat zijn.

  Het zijn niet alleen de hardware-vereisten die belangrijk zijn voor het spelen in de Unity/WebGL Client maar ook andere vereisten spelen een rol.
  Dus wij willen nogmaals benoemen dat de Internet Explorer browser niet een browser is die wordt ondersteund, dit betreft niet iets van alleen Farmerama maar ook in het algemeen.
  Dus mocht je normaal gebruik maken van deze browser willen wij jullie toch verzoeken een andere browser te kiezen wat jou zal helpen bij het spelen in de Unity/WebGL Client. En mocht je al wel spelen in één van de juist browsers is het nog wel belangrijk dat je er voor zorgt dat je ook de nieuwste versie van die browser hebt.

  Voor wie nog meer informatie wil lezen raden wij jullie aan om de FAQ te lezen >>Klik hier voor de FAQ<<


  Wij willen jullie wederom bedanken voor jullie steun - met name gedurende Open Beta fase en de 24 uurs technische test. Deze steun heeft ons erg geholpen en wij zijn dankbaar voor jullie loyaliteit en begrip.

  Met de lancering van de Unity/WebGL Client doen we een belangrijke eerste stap naar de toekomst. Wij zullen dit vast nog vaak zeggen maar ons hoofddoel is nog veel verjaardagen, Paasdagen, Halloweens en Kerst-seizoenen samen met jullie te vieren.

  Maar wat betekent de lancering van de Unity/WebGL Clien nu praktisch gezien?

  De Unity/WebGL Client zal eerst nog toegankelijk zijn dmv de 'Naar Unity' knop rechtsboven het spel. De Flash Client zal voor nu nog de standaard zijn, dat houd in dat als je bij Farmerama inlogt eerst in de Flash-versie zal zijn. Maar nogmaals ter herinnering: de Flash client zal nog maar een paar weken beschikbaar zijn. En zoals eerder aangegeven zullen wij ook snel gaan komen met een client die te downloaden zal zijn, dit zien wij als de volgende grote stap.

  En dan tenslotte willen wij al onze moderators bedanken! Zij zijn gewoon geweldig en geloof ons: zij komen echt voor jullie op. Hun steun is belangrijk en hun feedback en onvermoeibare inzet hebben ons heel erg geholpen in het besluitvormingsproces. Bedankt! Wij waarderen jullie en hoe jullie op de best mogelijk manier Farmerama en de community vertegenwoordigen.

  Wij kijken erg uit naar de aankomende jaren met een toekomst voor Farmerama samen met jullie.

  Jullie Farmerama team
   
  tikivogel, Borkie, -mikmak- en 14 anderen vinden dit leuk.