Mini Event Cadeau- en ruilevent; 22 - 25 oktober 2021

Discussie in 'Events' gestart door Klaartjuh, 21 Oktober 2021.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Van vrijdag 22 oktober 14:00 uur

  tot maandag 25 oktober 22:00 uur

  is het weer tijd voor het Ruil, Cadeau en verkoopevent.​

  [​IMG]


  Hallo boerinnen en boeren,

  Voor de vele liefhebbers van dit event zal er de komende dagen de kans zijn om met boeren, buren, burgers en buitenlui te ruilen. En ook om items cadeau te doen.

  Jullie Farmerama Team
  .
  .
  De betreffende F.A.Q. vindt u hier terug.

  En een ruildraadje (op eigen risico!) hier (zal kort voor aanvang geopend worden)
  .
  De lijsten:
  Onze lijsten zijn up-to-date op moment van publiceren; als er nadien wijzigingen worden aangebracht dan worden die pas bij een volgende editie verwerkt. Altijd geldt: wat in het spel zichtbaar is voor ruilen/verkopen/cadeau doen, is correct. De lijsten zijn en blijven een hulpmiddel.

  De cadeau/ruil-lijst van oktober 2021
  .
  .

  BELANGRIJK

  (cadeau doen):
  Je kan alleen items versturen naar een speler volgens het level wat de speler heeft / vrijgespeeld heeft in de apentempel. Dus als je iets wil sturen wat de speler nog niet mag gebruiken, zie je het niet bij je te versturen items staan.

  (ruilen via het spel)
  Hetzelfde geldt bij ruilen via het ingame-venster: je ziet alleen zaken waarvoor je het juiste level hebt cq het standbeeld hebt vrijgekocht.
  .
  .  .

  .