Ruildraadje voor Ruil, cadeau en verkoopevent

Discussie in 'Van users voor users' gestart door Klaartjuh, 17 Juni 2021.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hier kunnen jullie eventueel onderling zaken afspreken om te ruilen.

  LET OP: Het buiten het ruilvenster in het spel om ruilen van zaken is te allen tijde op eigen risico. Wij kunnen hier verder niets in betekenen indien men zich niet aan de afspraken houdt.
  Je kunt het wel melden aan support als iemand zich niet aan de afspraak hoiudt, als er meerdere meldingen over dezelfde persoon zijn worden er wel maatregelen tegen die speler getroffen.


  Alle andere draadjes met betrekking tot ruilen zullen we dan ook zonder vermelding sluiten.

  Vriendelijk verzoek dit draadje overzichtelijk te houden.

  NIET SPAMMEN.

  Wanneer je jouw verzoek of aanbod wilt wijzigen, en je post staat er nog geen 4 uur, dan moet je de oude post wijzigen (bewerken).
  Staat je 'oude' post er langer dan 4 uur, dan mag je een nieuwe post aanmaken op voorwaarde dat je de voorgaande post verwijdert. Zodat het voor de lezers overzichtelijk blijft.

  In het algemeen is het in dit draadje wel fijn als je een oude post verwijdert zodra je een nieuwe hebt geplaatst. Dat maakt het zoeken zoveel makkelijker.


  Jullie Farmerama team
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.