Aankondiging BoardAdmin Ron overleden

Discussie in 'Officiële aankondigingen' gestart door Klaartjuh, 15 Augustus 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Met grote verslagenheid hebben wij moeten vernemen dat onze lieve collega en vriend RonSchoof is overleden.
  Bekend als BoardAdmin hier op het forum, maar voor zijn team was hij echt onze teamleader na het overlijden van Toontje.

  [​IMG]

  Helaas ging het al vele maanden niet zo goed met onze Ron, een ernstige ziekte waarvan hij niet zou kunnen genezen kwam op zijn pad.
  Veel bewondering hebben wij voor hoe hij daarmee omging, altijd vol goede moed en gaf aan voor het leven te gaan zolang het hem gegeven was. Hij was niet bang.
  Geloof was voor hem een belangrijk onderdeel in zijn leven en heeft er voor gezorgd dat hij met zoveel moed doorging, ook al kwam er tegenslag na tegenslag. Hij leefde het leven volop.

  Zo lang mogelijk is hij door gegaan met al zijn activiteiten tot het echt niet meer ging, waaronder ook het BA zijn voor Farmerama waar hij tot voor kort nog zoveel mensen heeft geholpen en veel voor heeft gedaan.

  Hij was een geweldige collega en vriend voor ons, zat altijd vol adviezen en zoveel kennis in huis. Zijn insteek was altijd om een ander te helpen, zowel hier voor Farmerama als bij al zijn activiteiten daarbuiten.

  Wij zullen zijn toewijding, zijn verhalen, humor en adviezen ontzettend gaan missen.
  Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn familieleden, wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies.

  Verder willen wij jullie begrip vragen dat dingen komende tijd wellicht niet helemaal gaan zoals jullie van ons gewend zijn en daarnaast hopen wij dat jullie begrijpen dat dit al maandenlang zoveel impact op ons heeft gehad dat ook afgelopen tijd er weleens wat afwijkende dingen voorbij kwamen die we niet goed konden uitleggen.
  Om met Ron zijn favoriete uitdrukking te spreken: 'Alles sal reg kom!'


  In het volgende topic 'afscheid van Ron' kunnen jullie je laatste respect betuigen voor onze geliefde Ron. Moge hij ruste in vrede.

  Ron zijn Farmerama-team: Lea, Gerrit, Tina, Mieke, Sjemmie, Katinka en Klara
   
  dreetje123 vindt dit leuk.