F.A.Q. Zomerkalender 2019

Discussie in 'Event FAQ's' gestart door Farm_F.A.Q, 27 Juni 2019.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Farm_F.A.Q

  Farm_F.A.Q Forum Moderator Team Farmerama NL

  FAQ behorend bij de Zomerkalender 2019


  [​IMG]
  • Het event loopt van 28 juni 00:01 uur tot 13 juli 23:59 uur
  • Beschikbaar vanaf level 3
  .
  De kalender vind je via de nieuwspagina en de eventtimer [​IMG]

  en soms op het eventplein
  [​IMG]

  Eventscherm

  [​IMG]

  Uitleg
  • Loopt van 28 juni 2019 0:01 uur tot 13 juli 2019 23:59 uur - na het einde kunnen geen vakjes meer worden geopend!
  • Het openen van een vakje (strandstoel aanklikken) op de aangewezen dag is gratis
  • Het openen van een vakje op een latere datum kost TG, het aantal TG per strandstoel is 5 TG in de eerste week en 10 TG per strandstoel in de tweede week.
  • Er zijn vakjes te openen van 28 juni tot en met 12 iuli. De nummering op de strandstoelen loopt niet gelijk met de datum dat de strandstoel opgehaald moet worden. Strandstoel 1 haal je op op 28 juni, strandstoel 15 op 12 juli.
  • Vakjes geopend met TG gelden als op de dag zelf geopend
  • De extra cadeaus kunnen ook op latere dagen, mits tijdens het event, worden geopend
  Extra cadeaus

  Naast de strandstoelen zijn er ook nog extra cadeaus op te halen, hier onder staat wanneer dit kan.

  • Luxe strandstoel Groen kan opgehaald worden van 4 t/m 13 juli mits strandstoel 1 t/m 7 zijn opgehaald (in elk vakje staat het cadeau in een stralenkrans; er is geen blauwe plus [​IMG] bij het vakje).
  • Luxe strandstoel Rood kan opgehaald worden van 12 t/m 13 juli mits strandstoel 8 t/m 15 zijn opgehaald (in elk vakje staat het cadeau in een stralenkrans; er is geen blauwe plus [​IMG] bij het vakje).
  • De superluxe strandfauteuil met schaduwkap kan opgehaald worden van 12 t/m 13 juli mits strandstoelen 1 t/m 15 zijn opgehaald (in elk vakje staat het cadeau in een stralenkrans; er is geen blauwe plus [​IMG] bij het vakje).
  Tip!
  Het is aan te raden om de luxe cadeaus uit de Zomerkalender op te halen net voordat je je grote dag-oogst gaat doen. Dus niet na afloop van je oogsten en ook niet kort voor het slapen gaan.
  Niet voor alle cadeaus maakt dat wat uit. Maar soms....  Belangrijke aanvullende opmerking

  Het systeem heeft een korte tijd nodig om een geopend vak te registreren.
  Vakjes kunnen niet sluiten maar als je direct na openen van een vakje je spel sluit dan zijn de gegevens mogelijk niet verwerkt.
  Om te zorgen dat dit je niet overkomt is het goed om na het openen van het vakje nog wat te spelen en daarna even te checken of alles is geregistreerd.


  Een vakje dat niet op de aangegeven dag is geopend kan alleen met TG worden geopend, support kan dit niet voor je doen.

  Een beproefde methode om bij te houden of je wel elke dag een vakje hebt geopend is na het openen een screenshot maken en dit op je computer op te slaan. Dan zie je snel genoeg of je de voorgaande dag wel echt hebt geopend.
  Een screenshot maak je met de toets waar PRTSCR op staat (op je toetsenbord, bij tablets werkt het anders); daarna open je Paint, Word of een plaatjesprogramma, kies je een leeg vel, en klik je op bewerken-> plakken. Nu alleen nog opslaan op je computer.
  NB Zonder screenshots van de opeenvolgende dagen kan Support niet aan de programmeurs vragen of er misschien iets stuk is gegaan in het programma.


  .
   
  mmgorter, thuva1, -freedom5555- en 4 anderen vinden dit leuk.