zaaimachine

Discussie in 'Beginners' gestart door boerinjane, 23 November 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. boerinjane

  boerinjane Forumbeginner

  Hoihoi, Bij welke opdracht kom ik aan een zaaimachine?

  Gr. boerinjane
   
 2. farmermikkie

  farmermikkie Alwetend orakel

  De zaaimachine kan je soms voor een beperkte tijd winnen bij bommel, bij het (party)rad, hij komt soms uit kistjes en hij is soms te winnen bij een quest of event.

  Als je wilt weten bij welke quests de zaaimachine te verdienen valt, zal je je quests langs moeten lopen of kijken op het overzicht met alle quests op het forum.
  https://board-nl.farmerama.com/threads/coöperatie-quests.4743/

  Voor euro's kan je hem kopen. Er zijn regelmatig acties waarbij je de knechten per soort kunt aanschaffen voor tulpenguldens (uit mijn hoofd kost het dan 7 tulpengulden voor 48 uur 1 soort knecht).
  Daarnaast bestaat er een maand lang alle knechten. Dat kost normaal 15 euro voor 30 dagen, en aan het eind van de maand is er vaak (altijd) een aktie dat je een maand lang alle knechten kunt kopen voor 10 euro.
   
 3. boerinjane

  boerinjane Forumbeginner

  Dankjewel!!
   
  farmermikkie vindt dit leuk.