XXL en Kleuren stallen

Discussie in 'Update- en ideeënpool' gestart door DarkDevilDude, 11 Maart 2018.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Helaas is de bouwknecht juist helemaal geen oplossing. Juist bij de bouwknecht zou het zo prettig zijn wanneer je de upgrade kunt plaatsen en de basis er vanzelf onder wordt gezet. Nu is het zo dat een xxl boom door de bouwknecht over een xl wordt gezet die er al uren staat. Ik gebruik de bouwknecht dus weinig of niet voor het plaatsen van stallen en bomen.
  Het nieuwe premiumsusteem is wel een oplossing, maar dan hebben we het over het terugzetten van een heel veld. Ik kan me niet voorstellen dat dat voordeel niet meer gewaardeerd wordt wanneer het gemakkelijker wordt gemaakt om een veld opnieuw in te richten.
   
 2. DarkDevilDude

  DarkDevilDude Forum-overlever

  Dat is precies wat ik bedoel. Als ik knechten activeer, vind ik het alsnog heel irritant. Als je bijvoorbeeld van 20 dieren een roze stal wil plaatsen, moet je alsnog 20x normaal en 20x roze doen. Dan eerst bijvoorbeeld eend zoeken, dan eend roze. Dan ezel, dan ezel roze...

  Terwijl als ik zoekbalk roze druk, zie ik alle roze stallen. Ik plaats ze allemaal klaar. Maar nu al dat extra werk. Heb ik echt geen zin in.

  Dus direct de xxl en roze stallen kunnen plaatsen is ideaal! :D
   
  Borkie vindt dit leuk.
 3. -Remy2013-

  -Remy2013- Forumbewoner

  top idee ik ben ook voor nu maar hopen dat het in de toekomst
  erbij komt scheelt mij en een hoop andere mensen in ieder geval een hoop gedoe
   
  -Coco1968- vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.