Wolkenrij en items komende bijltjesevent

Discussie in 'Feedback over het spel' gestart door kakelot69, 5 Mei 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. kakelot69

  kakelot69 Alwetend orakel

  Is er een speciale reden waarom de wolkenrij in het komende bijltjesevent eerder wordt weggegeven dan het laatste (verplichte) item? Ik vind het erg onhandig, want als je de 21 spelletjes net niet redt zit je met een grijze rij en de mensen die het item wel weten te bemachtigen zetten het op de rij, dus van het cadeau- en ruilevent hoeven de grijze rij-bezitters ook niet al te veel te verwachten.
   
 2. Daxter1966

  Daxter1966 Levende forumlegende

  Vroeger was dit heel vaak zo met events . Stiekem denk ik om de verkoop van supermest te bevorderen .Uit de goede oude tijd weet ik wel dat je alleen de wolk moet nemen als je ook het laatste item denkt te gaan halen .
   
  Butsmuts en Sintra98 vinden dit leuk.
 3. miekje9

  miekje9 Levende forumlegende

  scheelt ook maar 1 spelletje 19 drops en 410 gewas dat is goed te zien als je bezig bent dan doe je die voor de wolk dus niet
   
 4. Daxter1966

  Daxter1966 Levende forumlegende

  Het scheelt deze x 3 spelletjes . 1230 gewas en 57 drops .
   
 5. schaapje52

  schaapje52 Levende forumlegende

  Er zal ongetwijfeld over nagedacht zijn dat 1 item later komt dan de wolk denk ik. Maar verder weet ik het ook niet. Ik had ook een paar van die wolken. Toch vol gekregen de wolken. Vaak spelers die stoppen en van alles af willen en weggeven. Maar is inderdaad wel lastig om dit soort wolken dan vol te krijgen als je het niet gaat halen.