Voorjaarskriebels verzameldraad algemene vragen

Discussie in 'Help archief' gestart door RonSchoof, 20 Maart 2018.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Farmerama_World™

  Farmerama_World™ Forum prof

  We hebben tijdens dit event vooral veel sneeuwvlokken nodig als DI.
  En op dag 1 van dit event dropten deze aanzienlijk veel minder dan de dagen erna.
  Ik was zeker niet de enige die dit heeft opgemerkt want de reacties in de praatgroep zeggen genoeg daarover.
   
 2. linda707070

  linda707070 Forumleerling

  ik heb de tepelvrucht gekocht maar het ligt niet in het maandje ben wel de bananan kwijt die ik daar voor heb moeten inleveren
   
 3. hendrika73

  hendrika73 Halfgod

  Met de gouden bananen heb je het vrijgespeeld. Het gewas koop je bij het rode mandje.
   
 4. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  even opnieuw inloggen kan helpen
   
 5. fensie01

  fensie01 Actieve auteur

  Tjonge, wat triest dat het spel zo moet verlopen. Ik vind t ook erg jammer dat ik niet verder kan. Je raakt zo ontmoedigd. een buur van me is al gestopt.. het spel spelen wordt na 7 jaar spelen wel steeds duurder en moeizamer. Jammer.
   
 6. jokje

  jokje Gelegenheidsauteur

  Ik stop hier ook mee. Het kost kapitalen aan extra mest en nu heb ik ook alles rond (een volle tak voor de boom) maar gisteren was de tak al weg.
  Is dit de bedoeling? De event klok loopt nog steeds.

  mijn meters staan op 76/79 en 77/79
   
 7. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Dat kan niet. Er waren maar 75 opdrachten. Als de teller op 76 staat, is dat zonder een opdracht die je leveren kunt. En 77 kan echt niet. Je hebt het event afgerond, daarom is de tak weg.
   
  Borkie vindt dit leuk.
 8. jokje

  jokje Gelegenheidsauteur

  Hartelijk bedankt. Vanavond heb ik dus voor het laatst gezaaid. Mijn wolkenrij staat er nu ook.
  Dit is niet leuk meer hoor. Als pensioen-loze AOW-er is het spel financieel-technisch niet meer bij te houden.
  Spel-technisch ook niet meer want ik heb de grootste moeite met de tijdspelletjes. Dit dank zij een aantal TIA's: de tijddruk kan ik niet aan. Ik ben er niet blij mee want ik kan ze niet spelen. Vroeger was farmerama een heel leuk spel en het kostte weinig geld. Nu wordt Farmerama voor mensen met veel geld in the pocket. Jammer.:cry::cry:>:(
   
  Borkie vindt dit leuk.
 9. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Het spijt me te horen dat je meerdere TIA's hebt gehad. Ik kan me voorstellen dat de events en tijdsquesten daardoor te moeilijk worden. Ik hoop dat je leert van het spel te genieten op de manier waarop jij het spelen kunt.
  In je vorige post geef je aan dat je heel veel supermest hebt gebruikt, terwijl je dus een volle dag voor het einde al klaar bent. Met veel minder middelen was het dus ook gelukt.
  Als AOW-er zonder aanvullend pensioen kun je het spel zien als een leuk tijdverdrijf waar je bijna de hele dag mee bezig kunt zijn zonder er een cent voor uit te geven. Op die manier moet het vrijwel altijd lukken om zonder echt geld te spelen.
  Als werkloze moeder lukt mij dat al jaren. Zelfs naast een baan van 28 uur lukte het mij om het spel te blijven spelen en de events te halen. Maar wel omdat het mij lukte om te plannen, iets wat jou door je TIA's minder goed afgaat.
  We zullen er allebei aan moeten wennen dat BP nu zoveel events aanbied dat het onmogelijk is om alles mee te doen. Niet vanwege de financiën, maar omdat het teveel tijd in beslag neemt en teveel planning vraagt.
   
  Borkie, hendrika73, Susannamaria en 2 anderen vinden dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.