Verzameldraad technische vragen en problemen - Vuurvliegjesfestival Herfsteditie

Discussie in 'Help archief' gestart door Klaartjuh, 11 Oktober 2017.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hier de plaats voor alle technische vragen en problemen.
   
 2. Jokidoki1

  Jokidoki1 Forumleerling

  Ik vind het wel jammer dat ik tijdens die ddos aanvallen niet op de farm kan komen. Ik heb nl. mijn spelaccount voor Farmerama op de Bigpoint site gemaakt. Hiermee kan ik zo met één account alle spellen van BP spelen. Het nadeel hiervan is nu, dat zodra BP zélf problemen heeft, ik ook niet op Farmerama kan komen. Dit is balen want ik heb hierdoor veel oogsten van eventgewas moeten missen.
  Maar goed, het is gebeurd en het is niet anders.
   
 3. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Het voordeel van inloggen via de bigpointsite is dat je verder geen wachtwoord meer nodig bent, maar als je het wachtwoord weet die je gebruikt hebt voor BP, dan kun je daar ook rechtstreeks mee inloggen bij Farmerama.
   
  -matthias1952- vindt dit leuk.
 4. Jokidoki1

  Jokidoki1 Forumleerling

  Jaaaa, zou je wel denken, maar ik kon dus niet op de site van Bigpoint zelf komen, en dan dus ook niet bij de farm. Bij het laden van Bigpoint gaf ie al een foutmelding en ging niet verder. Met de inloggegevens van Bigpoint inloggen op Farmerama.nl werkt niet, daar herkent het spel me niet. Ik heb daar een ticket voor ingediend, die zeiden dat je dan inderdaad met DIE inloggevens niet op Farmerama.nl kunt inloggen, dus puur alleen maar via de site van Bigpoint.
   
 5. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Dan kun je dus proberen om www.farmerama.nl in de adresbalk te typen. Vervolgens kun je op die site je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.
  Wanneer je een account via facebook hebt gemaakt, en die ligt eruit, dan lukt dat niet. Met een spel dat aangemaakt is via Bigpoint wel.
   
 6. Jokidoki1

  Jokidoki1 Forumleerling

  Dat lukt dus niet, heb ik al heel vaak geprobeerd. Daarvan zeiden ze dus wat ik net zei. Ik kan dan alleen met mijn Bigpoint account op de site van Bigpoint inloggen en zo naar de farm. De wijze die jij beschrijft lukt me van geen meter. Zelfs in drie browsers geprobeerd: Edge, Pale Moon en Firefox. Dacht dat het daar misschien aan kon liggen, maar ook niet. Overal krijg ik de zelfde melding van dat deze inloggegevens 'niet juist' zijn of 'niet bestaan'. Maar ja, als de Bigpoint site dan niet werkt, tja, dan heb ik wel een probleem.

  Citaat helpdesk:
  "Hallo Joke,

  De hoofdpagina van Bigpoint werkt net als andere spelsites en ook bijvoorbeeld Google, je kan daar wel een account aanmaken maar daarna alleen via die site inloggen op het spel."
   
 7. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Dat vind ik vreemd. Ik heb ook een account aangemaakt via die spelsite en kan gewoon rechtstreeks inloggen op Farmerama.
  Het is ook niet los gekoppelt, wanneer ik inlog op de BP spelsite kan ik nog steeds rechtstreeks naar mijn spel.
   
 8. Jokidoki1

  Jokidoki1 Forumleerling

  Ja dat is inderdaad vreemd dan Coco. Maar dat lukt mij dus helaas niet. Heb het net weer geprobeerd, maar nee. Het is puur een Bigpoint account en kan er dus daadwerkelijk alleen maar dáár mee inloggen om bij Farmerama te komen. Het is niet anders, maar wel balen dus. Op het moment gaat het dus wel weer goed, anders kon ik hier ook niet op het forum komen haha. Maar toch bedankt voor het meedenken. ;)
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.