Verzameldraad Algemene vragen - Frappé Olé 3#

Discussie in 'Help archief' gestart door Klaartjuh, 28 Mei 2018.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hier de plaats voor al je algemene vragen betreft dit event. Let op: dit is geen kletsdraadje (daarvoor is er een praatgroep) dus reacties wat geen vraag of antwoord betreft kan verwijderd worden.
   
 2. swesie

  swesie Junior expert

  ben je verplicht om alle items op te halen om naar het volgende lvl te gaan
  gr swesie
   
 3. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Nee, je moet van de kop naar het glas, via welke weg mag je zelf weten. Op de Fansite staat de kortste en de langste route uitgetekend, je kunt er ook voor kiezen om sommige extra prijzen wel mee te nemen en andere niet.
  Ik bekijk ook per prijs hoeveel extra vakjes dat kost en of ik dat er wel of niet voor over heb.
  Je kunt bijvoorbeeld op het groene vinkje klikken, dan krijg je het langste voorbeeld met alle prijzen, en dan kun je kijken waar je bochten kunt afsnijden omdat je het teveel vakjes vind voor die prijs. Als je op het glas klikt, en dan op de plaats waar je een andere route wilt, kun je vanaf daar je eigen route kiezen.
   
 4. wendy.knijn

  wendy.knijn Forumleerling

  Kun je in de winkel maar uit 6 dingen kiezen? Meestal zijn het er veel meer.
  Groetjes Wendy
   
 5. kakelot69

  kakelot69 Levende forumlegende

  Je kunt nu schatgraverskistjes kopen, en die geven (met een beetje geluk) hele leuke beloningen. En in het event zelf zitten ook veel meer prijzen dan voorheen, heel veel stallen en stekjes maar ook behoorlijk wat partytickets en bananen. Die kon je in eerdere events dan kopen in het winkeltje en nu hoef je er eigenlijk alleen je leidingen maar een beetje voor om te leggen.
   
  -matthias1952- vindt dit leuk.
 6. wendy.knijn

  wendy.knijn Forumleerling

  Ok thanks
   
  -matthias1952- vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.