Toverboom Volle Maan

Discussie in 'Update- en ideeënpool' gestart door Roadrunner14, 6 Augustus 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Roadrunner14

  Roadrunner14 Regelmatige auteur

  Hallo, Laatst was de Quest Kitty Klant,daarbij was Di`s mysterieuze tas.
  Ik dacht ik haal mijn Toverboom van de andere velden en zet het in Volle Maan maar dat wil dus niet:cry: Is het ook mogelijk dat om dat te veranderen zodat je Toverboom ook op Volle Maan kunt gebruiken. of speciaal zo`n boom wat ook di`s geeft maar dan voor Volle Maan die je dan ergens kunt winnen(verdienen met quest), met een of ander griezelnaam.
  :D Mvg
   
  Butsmuts vindt dit leuk.
 2. Borkie

  Borkie Levende forumlegende

  Als de Toverboom dropjes geeft, maakt het niet uit waar hij staat... Of die dropjes geeft hangt af van het event en de bijbehorende instellingen...:music:
   
 3. Roadrunner14

  Roadrunner14 Regelmatige auteur

  het was gelijk met Quest Waterski spektakel, Dus hij gaf alleen maar reddingsvest, dus geen mysterieuze tas. Dan had hij echt op Volle Maan moeten staan:eek:
   
 4. theav71

  theav71 Alwetend orakel

  Je kan niet zelf kiezen wat voor dropitems de toverboom geeft als er meerdere events tegelijk lopen. BP maakt die keuze voor je.
   
  Borkie vindt dit leuk.
 5. Roadrunner14

  Roadrunner14 Regelmatige auteur

  Dat begrijp ik, maar de vraag is of het een idee is om ook een toverboom te creëren die je alleen op volle maan of paddenstoelenveld kunt zetten die di`s afgeeft als er een volle maan quest is. zodat het ook daar een beetje makkelijker word met questen.
  :music:
   
 6. miekekoning

  miekekoning Veteraan

  Ik denk dat de andere bedoelen dat daar geen nieuwe toverboom voor nodig is. Als er een volle maan event is met drop-items en BP besluit dat de toverboom deze drop-items gaat geven maakt het niet uit waar de boom staat.
  Misschien is je idee dus eerder: kan de toverboom eens drop-items van een volle maan event geven?
   
  Sintra98 vindt dit leuk.
 7. Roadrunner14

  Roadrunner14 Regelmatige auteur

  Dat zou ook fijn zijn:)