Tips gevraagd over vrijspelen runes boom der wijsheid

Discussie in 'Beginners' gestart door Moeke01, 2 Maart 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Moeke01

  Moeke01 Forumleerling

  Heeft iemand tips over welke rune's je in de boom der wijsheid het beste eerst kunt vrijspelen? Is het handig om eerst het regenwoud vrij te spelen, of kun je beter eerst naar de top toe werken?

  Volgens mij heb ik mijn vraag op de verkeerde plaats gesteld. Excuus.
   
  Laatst bewerkt door moderator: 2 Maart 2020
  jolanda13 vindt dit leuk.
 2. farmermikkie

  farmermikkie Alwetend orakel

  Je kan inderdaad zelf een eigen draadje openen, maar ik ga je toch antwoord geven. Er is vast wel een mod die dit gaat verplaatsen ;)

  Ik vond het vooral belangrijk om akkers te openen. Omdat je dan meer ruimte hebt om te verbouwen, meer drops krijgt etc.
  Dus dan level je weer sneller, en kan je verder komen bij events. En kan je meer bij quests inleveren.
  En zo komen dan ook vanzelf meer sterretjes en gouden bananen, om nog meer runes te openen of verder te leveren in de apentempel.
   
  jolanda13, bommelbij en Moeke01 vinden dit leuk.
 3. LucieSchreurs

  LucieSchreurs Alwetend orakel

  ik zie je vraag nu net, en wil alleen even zeggen dat mijn raad hetzefde is als die van Farmermikkie.
  Ruimte daar draait het bij dit spel om, ruimte om stallen neer te zetten en te zaaien, de sterretjes en de EP volgen dan vanzelf
   
  farmermikkie vindt dit leuk.
 4. kakelot69

  kakelot69 Keizer van het forum

  Ruimte inderdaad.

  Toen ik eenmaal alle velden had vrijgespeeld ben ik wel meteen doorgehold naar boven, omdat ik de bekers in de boom wilde hebben, maar dat is eigenlijk alleen van belang als je graag events speelt. Wat ik verder erg fijn vind om te hebben: de rune die de groeitijd van bomen verkort, de rune die het maximum aantal gewassen vergroot die je bij het rode mandje kunt kopen en de rune waarmee je je mestopslag groter maakt.

  Maar eerst ruimte dus.
   
  farmermikkie en LucieSchreurs vinden dit leuk.
 5. Danjal77

  Danjal77 Forumbeginner

  Zoals de anderen al hebben gemeld is ruimte idd het eerste waar je voor zou moeten gaan. Waar ik je op wil wijzen is hoe je M.I. het snelste sterretjes kunt verzamelen zonder dat je afhankelijk bent van geluk zoals bij het rad. De volgende opdrachten leveren flink wat sterretjes op:
  Vuurfestival (42)
  Verschillende fokdieren missies o.a. honden, katten, haaien etc welke 2,4,6 sterren opleveren voor zilver, goud, diamant.
  Het verenfiasco (48 ) en levert tevens een hele boel BD en TEP op, vooropgesteld dat je de veren zelf kunt maken of goedkoop op de markt kunt vinden.