sieritems wolkenrij

Discussie in 'Update- en ideeënpool' gestart door BoerinJorna, 26 Augustus 2018.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. BoerinJorna

  BoerinJorna Gevorderde

  er zijn nu de sieritems vogelhuis, bloemen en vogelverschrikkers te koop maar ik en misschien ook andere zouden het denk ik ook prettig vinden als deze items t.z.t ook te ruilen worden want niet iedereen heeft tulpenguldens genoeg om deze items te kopen en willen ook geen geld erin stoppen om tulpenguldens te kopen. er zijn nu eenmaal mensen die graag spelen maar iets minder te besteden hebben.
   
 2. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Ik denk ook dat veel spelers dat prettig zouden vinden. Maar dat maakt de wolkenrij gelijk heel erg goedkoop. Nu blijft het nog iets speciaals waardoor je je best doet om ieder sieritem uit het rad te halen. En via de bioscoop kun je er nu wel voor sparen, ook al duurt het een tijdje voordat je een item bijelkaar hebt.
   
  Borkie vindt dit leuk.
 3. kereltje113

  kereltje113 Actieve auteur

  De items zijn al niet meer te verkrijgen via het rad. Ruilen met een cadeau & ruil event vind ik de beste optie om je wolkenrij compleet te krijgen.
  Heb de wolkenrijen compleet maar nog een aantal items in de schuur staan. Wil daar een andere boer(in) wel blij mee maken zodat zij de wolkenrijen ook kunnen benutten.
   
 4. Sanham

  Sanham Keizer van het forum

  Ik vind het probleem dat ze nu maar tijdelijk te koop zijn. Mis nog drie bloemen, maar heb maar genoeg TG voor 2 bloemen. Op dit moment draait de bios ook net weer slecht en ik ga geen 2 items kopen, omdat ik niet weet of ik dan ooit die laatste nog kan halen. Heb andere items genoeg over, dus zou ook liever ruilen.
   
 5. Butsmuts

  Butsmuts Forum prof

  nou als dingen al heel lang niet meer in het rad zitten( speeldoosjes/bloemen etc) dan mag het best bij het ruil event beschikbaar komen.
   
  simmeke54 vindt dit leuk.
 6. annwei

  annwei Veteraan

  Misschien is het een idee om deze items wel te ruilen maar alleen met andere van deze speciale sieritems van de partyticket wolkenrijen?
  Dus ruilen van vogelverschrikkers met vogelhuisjes, enz.
   
  simmeke54 en Butsmuts vinden dit leuk.
 7. Butsmuts

  Butsmuts Forum prof

  dat vind ik een strak plan!
   
  simmeke54 vindt dit leuk.
 8. ik1947

  ik1947 Forumleerling

  • dubbele postings zijn niet toegestaan, gebruik de bewerkknop om te wijzigen
  Soms heb je van een item van het rad 3 stuks en je mist er een om de wolken rij vol te maken. Maar je kan die nergens mee omruilen want die komt niet voor bij het ruil event. En als je geen geld hebt dan is dat helemaal niet mogelijk. Sommigen dingen zijn dan te koop met farm munten maar dat duurt ook lang voor je alles bij elkaar hebt en dan ineens is het item nergens meer te vinden of te krijgen.
  waarom zijn sommige items niet te kopen met bd ipv van tg. ik denk dat dat idee voor mensen die niet zo'n dikke portemonnee hebben wel zou aanslaan.

  Zou wel leuk zijn welke heb je dan ik hou me wel aanbevolen en wil ook wel wat teruggeven als ik iets dubbel heb.
   
  Laatst bewerkt door moderator: 30 Augustus 2018
 9. miekekoning

  miekekoning Veteraan

  De sieritems uit het party rad zijn en blijven een hoofdprijs om te winnen. O ok zonder TG uit te geven heb je daar al een behoorlijke kans voor zeker als je je partydraaien bewaard voor het party event. Partydraaien krijg je regelmatig als beloning of uit kistjes.

  Natuurlijk kan het altijd zijn dat je van een reeks 1 of 2 items niet hebt en andere weer dubbel en natuurlijk is dat jammer. Omdat hier klachten over waren heeft BP besloten ons de kans te geven om de missende items alsnog te kopen voor TG.
  Omdat mensen ook TG hebben uit hebben kunnen geven voor de party draaien destijds is het niet zo eerlijk dat de rest later het via een makkelijkere/goedkopere weg alsnog kunnen behalen. De motivatie om dan snel aan de items te krijgen is dan al weg.
  Dit is ook de reden waarom de sieritems zeker niet met bd gekocht kunnen gaan worden.

  BP blijft nu eenmaal een commercieel bedrijf. Als je besluit TG ergens aan uit te geven dan verwacht je ook een streepje voor te hebben ook op de langere termijn. In dit geval een complete wolkenrij met bijbehorende beloning.

  Als laatste wil ik erop wijzen dat dit sowieso de plek niet is om eventuele ruilen te bespreken. Dat kan tijdens ieder ruilevent op een ander deel van het forum.
   
 10. Sanham

  Sanham Keizer van het forum

  Logische verklaring Mieke. Dan zit ik nog te denken aan een andere mogelijkheid, want waarschijnlijk hebben de meeste mensen hetzelfde probleem als ikzelf, nl. dat het vooral de oudste sieritems zijn die we missen. Ik zou er nu 3 moeten kopen om alsnog de wolkenrij compleet te krijgen. Hiervoor heb ik niet genoeg TG's, ga er ook niet maar 2 kopen met de kans dat de laatste dan nooit meer te koop komt. Mijn voorstel is voor een tijdelijk radevent voor de oude items (hebben we ook wel eens gehad met speciale stallen).
   
 11. -Coco1968-

  -Coco1968- Levende forumlegende

  Het rare is dat de jackpotitems nu gelijk ook in het gewone rad zitten. Daar heb ik al verschillende jackpotitems uitgehaald terwijl het om het nieuwste item ging. Er is dus geen enkele motivatie om partydraaien te kopen voor de jackpotitems.
  Jammer dat de oude niet het gewone rad in gaan en degene die voor partydraaien te krijgen zijn uit het gewone rad worden gehaald.
  Zo zijn alle items wel voor iedereen te krijgen, en hebben degene die voldoende partydraaien hebben de voorsprong dat ze het eerst de nieuwste items hebben.
  Gelukkig heb ik de bloemen op mijn hoofdaccount wel compleet, en toen duidelijk was dat er niet geruild kon worden, ben ik daarna de partydraaien pas gaan gebruiken wanneer er een oud item in zat dat ik nog niet had. Op die manier heb ik toen ook de vogelverschrikkers alsnog compleet kunnen krijgen. Ondertussen heb ik alle items (vaak dus uit het gewone rad) en een paar 100 partydraaien.

  Dat telt ook voor het account dat ik vorig jaar gestart ben. De vogelhuisjes heb ik expres niet op gedraaid omdat ik die niet meer compleet kon krijgen, en ik verwachte dat ik dan ook de wolkenrij niet zou krijgen. Helaas kreeg ik alle grijze wolkenrijen wel. En een manier om ze bijelkaar te kunnen spelen ipv kopen zou leuk zijn.
   
 12. -tonio76-

  -tonio76- Forum prof

  Hoorde trouwens nog wel een leuk idee, een wolkenrij die alle andere wolkenrijen doet versnellen, zoals er nu wolkenrijen zijn die de gewassen, stallen en bomen doen versnellen ;)
  de wolkenrij versnellende wolkenrij is 1 x per 120 uur te oogsten, was trouwens een brillant idee van Farmerhenkie :p
   
 13. ik1947

  ik1947 Forumleerling

  sorry was niet de bedoeling.
   
 14. annwei

  annwei Veteraan


  Als laatste wil ik erop wijzen dat dit sowieso de plek niet is om eventuele ruilen te bespreken. Dat kan tijdens ieder ruilevent op een ander deel van het forum.[/QUOTE]

  @miekekoning Dit was niet bedoeld om een eventuele ruil te bespreken. Maar er werd geopperd dat de partydraai items wel te ruil mogen komen en aangezien dit speciale items betreft en deze dus nooit in een gewoon cadeau- en ruilevent komen, leek het me een leuk idee om deze speciale items alleen met andere speciale items te kunnen ruilen. Zo heeft iedereen een beetje zijn zin, de spelers kunnen toch hun dubbele items ruilen en voor BP blijven het toch speciale (TG) items
   
  -Coco1968- vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.