Mini Event Ruil-, cadeau- en verkoopevent; 29 - 31 maart 2016

Discussie in 'Hoofdkantoor archief' gestart door Klaartjuh, 24 Maart 2016.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Van dinsdag 29 maart 15:00 uur 14:00 uur tot donderdag 31 maart 15:00 uur 14:00 uur is er weer het Ruil, Cadeau en verkoopevent.
  De lijsten met wat te ruilen, te geven en te verkopen is zijn gelijk aan die van de laatste keer (februari 2016).
  .
  .

  [​IMG]
  .
  .
  De betreffende F.A.Q. vindt u hier terug.

  De cadeaulijst
  De ruillijst
  De verkooplijst

  En een ruildraadje (op eigen risico!) hier (deze zal 24 uur voor aanvang event geopend worden, het is niet toegestaan zelf ruildraadjes te openen).
  .
  .
  .
  .

  BELANGRIJK:
  Je kan alleen items versturen naar een speler volgens het level wat de speler heeft. Dus als je iets wil sturen wat het level van de speler nog niet kan ontvangen, zie je het ook niet bij je te versturen items staan.
  .
  .  .
  .
   
  Laatste bewerkt: 29 Maart 2016
  marijkje_84 en nenek43 vinden dit leuk.
 2. RonSchoof

  RonSchoof Board Administrator Team Farmerama NL

  Update

  Wij ontvingen bericht dat er toch wijzigingen komen in de lijsten, met name een aantal nieuwere sieritems schijnen er aan toegevoegd te zijn, maar helaas hebben we nog geen overzicht.

  Zodra we dat hebben gaan we het verwerken maar zal pas dinsdagavond laat zijn dat we nieuwe lijsten kunnen publiceren.

  Wat je zelf kan doen als je een item graag wil cadeau doen: kijk na de eventstart via het eventscherm of het erbij staat (je ziet alleen die zaken uit je inventaris die je echt cadeau kan doen).
   
 3. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Het cadeau- en ruilevent bleek nog ingesteld te zijn op de wintertijd met als gevolg dat de aanvang vandaag al 14:00 uur was en zodoende donderdag ook om 14:00 uur zal eindigen.