quest.

Discussie in 'Update- en ideeënpool' gestart door ik1947, 13 Juli 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. ik1947

  ik1947 Forumleerling

  Is het niet mogelijk om sommige quests
  wat langer te laten duren 1 of 2 dagen. dan kan menigeen ze wel uitspelen. het lukt mij namelijk haast nooit omdat ik geen geld heb om supermest en dergelijke dingen te kopen. ik komt bijna altijd een dag of soms 2 dagen te kort.
  Als je genoeg tulpen guldens hebt en ook gewoon geld dan kan je wel een pakket kopen. Helaas kan ik dat niet en misschien zijn er meerdere spelers die dat niet kunnen.
   
 2. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  hallo @ik1947 welke quests ?
  de meeste zijn blijvende quests.
  de andere zijn "events" en die duren normaal 6 dagen.
  kan je eens meer uitleggen waar jij het nu over hebt?
   
 3. ik1947

  ik1947 Forumleerling

  ik bedoel de speciale events zoals nu die alchemie.
   
 4. farmermikkie

  farmermikkie Alwetend orakel

  Het is niet nodig om geld uit te geven om een event te halen. Wat wel nodig is, is op tijd kunnen oogsten.
  Na de eerste zaadjes vermeerderd te hebben op grote akkers, het eventgewas op kwartakkertjes inzaaien en wac (wortel appel chutney) gebruiken, en oogsten zodra het klaar is. Als je langer van huis bent/slaapt, dan soms de keuze maken een langer gewas in te zaaien, zodat de drops lekker doorlopen.

  Om genoeg dropitems te verzamelen, geldt eigenlijk hetzelfde: meteen kunnen oogsten als het klaar is. En wees handig met wat je inzaait. Tijdens een event zijn (werk)stallen niet handig, lange bomen ook niet. Ze nemen teveel plaats in en/of duren te lang.
  Veredel een lang gewas om meer drops te krijgen, zorg dat je de rune 'levende legende' in de boom der wijsheid actief hebt, gebruik ambachtsproducten om gewassen te versnellen voor meer drops.