Opgelost Problemen...

Discussie in 'Technische aankondigingen' gestart door Klaartjuh, 8 Maart 2018.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Ik vertel vast geen nieuws dat het deze middag niet zo soepel verloopt op de boerderij. Volle maan die griezelig snel was met omwisselen, oke zeg maar gerust TE snel want eventzaken weg terwijl event nog niet afgelopen is lag zeker niet in de planning.

  De nieuwe zaken voor Baha komen ook met de nodige kuren binnen, voor aantal zaken lijkt spel verversen even een oplossing.
  Tropische gewassen die je hebt vrijgespeeld met Gouden bananen schijnen dan in de normale winkel (ip de Baha winkel) te koop te zijn.

  Veel informatie kan ik nog niet geven, alleen dat het bekend is bij BP en ze daar heel hard aan het werk zijn om alles weer op te lossen. ook voor ons is het nog wachten op de informatie die vanuit hun moet gaan komen.
  Als wij meer weten melden we dat, in de tussentijd schrik niet als wij niet overal op forum reageren en als je een ticket naar support hebt gestuurd nu nog geen antwoord ontvangt. Op dit moment hebben wij die antwoorden helaas nog niet.

  Jullie Farmerama team
   
  farro, -mikmak-, janniekwak en 10 anderen vinden dit leuk.
 2. RonSchoof

  RonSchoof Board Administrator Team Farmerama NL

  UPDATE

  De kwestie met de schuur in de questen, alsmede in Bahamarama-winkel voor bomen en zaden, zou nu opgelost moeten zijn. Wellicht moet je wel spel verversen og opnieuw inloggen.

  Tussendoor waren er ook nog problemen met het betaalststeem waardoor de mandjes niet gekocht konden worden, ook dat is opgelost.

  Het standbeeld van het luiaard-ei zal na de sync van donderdagmiddag ook vrij te spelen zijn als je de pakhuisstandbeelden nog niet hebt vrijgespeeld.
  Dan zal ook de noodzaak je spel na aanschaf te verversen voor je het ei ergens kan plaatsen voorbij moeten zijn.

  Over het voortijdig omwisselen van de VM-eventgewassen en drops en sluiting van de quest hebben we nog geen nieuws. Zodra dat er is melden we dat.
   
  farro, Reggaefeeks, Mirranda1990 en 2 anderen vinden dit leuk.
 3. RonSchoof

  RonSchoof Board Administrator Team Farmerama NL

  UPDATE

  En omdat het spelers toch in verwarring bracht dat het luiaard-standbeeld gekoppeld was aan de pakhuizen heeft men zojuist met een hotfix geregeld dat het nu al te ontsluiten is zonder de voorgangers.
  Misschien wel even opnieuw inloggen.
   
  Borkie en bjorke-annika vinden dit leuk.
 4. RonSchoof

  RonSchoof Board Administrator Team Farmerama NL

  UPDATE 8 maart 2018

  Betreft voortijdig omwisselen eventgewas en dropitems + einde eventquest

  Om de hierdoor ontstane nadelen voor iedereen terug te draaien is de volgende oplossing gekozen:
  • De omwisseling wordt donderdag of vrijdag teruggedraaid door middel van een script. Iedere speler krijgt hiervoor tweemaal een pop-up, eentje voor de eventgewassen en eentje voor de drop-items.
  • Van zaterdag 10 maart 15:00 uur tot zondag 11 maart 15:00 is er een extra Volle Maan Event en wordt de eventquest opnieuw ingeschakeld.
  • De voortgang in de eventquest zal gelijk zijn aan de status op het moment dat het event werd beëindigd.
  • Er is geen nieuwe startboeking van eventgewassen maar het aanvullen tot 5 stuks elke 5 à 6 uur indien een speler er minder heeft zal gewoon plaatsvinden.
  • Dropitems en mandjes zullen opnieuw te koop zijn.
  • Wereldwijd waren er 19 spelers die een drop-itempakket kochten net voor het staken van het event. Bij hen zijn de TG inmiddels teruggeboekt omdat ze er nu misschien geen nodig hebben.

  We vertrouwen er op dat we met deze oplossing het voor iedereen die door het voortijdig einde werd benadeeld mogelijk maken hun eventdoel alsnog te halen.

  Jullie Farmerama Team
   
  Sintra98, mi2la, tikivogel en 17 anderen vinden dit leuk.