Praatgroep Oost West Thuis Best

Discussie in 'Overig archief' gestart door RonSchoof, 21 November 2018.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. BoerAnnelies

  BoerAnnelies Alwetend orakel

  Oh wat erg van mij zeg, ik heb gisteren avond net die hoeveelheid fokdieren ingeleverd zodat ik een stapje verder kon komen en misschien nog een gouden kistje kon krijgen, is het event vandaag al afgelopen -.-. Dat was wel een beetje jammer van alle diertjes die ik er in gegooid hebt, want met meer dan 1.000 GB op voorraad was het voor mij geen meerwaarde en daardoor de upgrate ook niet gehaald...

  Lekker bezig hier :oops:
   
 2. kakelot69

  kakelot69 Levende forumlegende

  Oei Annelies, dat is wel heel erg jammer van je beessies.
   
 3. .Kiko17.

  .Kiko17. Doorzetter

  Dit jaar voor het eerst meegedaan en zonder voorbereiding. Gewoon alle boomvruchten en rozen die ik heb geleverd en een paar honderd zeehonden die ik wel missen kon. Met halve prijs knechten koop ik altijd de oogstknecht en die heb ik dus altijd, de andere knechten (coupons) gebruik ik alleen tijdens events.

  Buiten de events om zet ik altijd alle velden vol met bomen, want die hebben verder geen knechten nodig. Het is een 5 jaren plan, maar als je alle ruilevents focust op hoge xxl bomen kom je er wel. Op de ruilmarkt kan je makkelijk meerdere hoge XXL bomen vragen voor 1 item dat je aanbiedt, mensen geven dat ervoor. Bied bijvoorbeeld 1 roze stal aan en vraag er 4 of 5 suikeresdoorn xxl voor terug. Zo pak je met 1 licentie 4 of 5 hoge bomen, zorg wel dat je bomen ruilt waarvan je de onderboom voor BD kan kopen.

  Tijdens events kan je trouwens ook kiezen om voor de nacht bomen neer te zetten voor de drops, ipv lang gewas. Op die manier heb je snel grote voorraad hoge bomen. Bomen geven in verhouding de meeste inleverwaarde.

  Als je van rozen alle veredeling vrijspeelt en tijdens events met supermest op relaxedakkers (+witte onschuld/stollen), dan zijn relaxedakkers met rozen in 7 minuten klaar. Als je ook de bonenlijn hebt voor snellere mest, dan zijn ze direct klaar, zaaien en oogsten in dezelfde klik. Tijdens events kan je op die manier supermest omzetten in dropitems en je voorraad rozen groeit met elke klik mee.

  Op de bahamarama zet ik voor de nacht ook vaak zeehonden ipv lang gewas voor de drops + mest, gewoon alle velden vol, ambachten en bonenlijnen aan en ze zijn in 11 uurtjes klaar. Zeehonden maak ik altijd voor als we dieren moeten inleveren, maar voor het oogstevent zijn ze ook super natuurlijk.

  Voor mij werkt het wel zo, bomen, rozen en wat zeehonden. Verder heb ik niks geleverd, niks gekocht op de markt en komend jaar boom ik ook vrolijk door :)
   
  BoerAnnelies, kakelot69, hendrika73 en 2 anderen vinden dit leuk.
 4. Nella58

  Nella58 Doorzetter

  Bedankt voor de felicitaties.
  Iedereen die het heeft gehaald gefeliciteerd en voor degene die het niet gehaald heeft, jammer.
  Ik zou niet meedoen, omdat ik vorig jaar mijn hele voorraad en al mijn boerenduiten erin had gegooid.
  Maar het kriebelde toch, dus toch meegedaan, maar niet tot het uiterste, omdat ik dan weer heel mijn voorraad erin moest gooien.
  Ben toch nog in de top 2000 gekomen, met het meeste van mijn eigen voorraad wat ik in een jaar weer had opgebouwd.
  o_Ok mijn boerenduiten heb ik niet alles opgemaakt, maar 50 miljoen, t.o.v. van vorig jaar was dat 400 miljoen en toen was ik op de nipper in de top 1000 gekomen.
  Nu kan ik weer gaan sparen voor volgend jaar, misschien dat ik dan weer de top 1000 haal
   
  mamiagk en farmermikkie vinden dit leuk.
 5. Sanham

  Sanham Keizer van het forum

  Iedereen die de top 3000 heeft gehaald: Gefeliciteerd!
   
  farmermikkie vindt dit leuk.
 6. theav71

  theav71 Alwetend orakel

  Ik spaar zelf sandelhout, papegaaiveren en de vruchten van de hogere bomen op bahamarama. Nu zijn die op de markt heel duur. Maar het beste kan je dus kijken naar wat de inleverwaarde is van iets en de prijs en dan dus uitrekenen hoeveel je per inleverwaarde punt moet betalen en wat dus het goedkoopste is. Op iedere markt zijn de prijzen weer anders.
   
  schaapje52, kakelot69 en farmermikkie vinden dit leuk.
 7. Leo.netten

  Leo.netten Teller

  heb het hier in het ziekenhuis niet kunnen volgen heb wel tablet en internet maar kon het niet opbrengen. Had zelfs het laatste huisje nog niet vrij.
  Iedereen die het wel gehaald heeft gefeliciteerd.
   
  gelderblom, -Coco1968- en farmermikkie vinden dit leuk.
 8. Sidonia99

  Sidonia99 Regelmatige auteur

  Inmiddels mijn prijs binnen, zat bij de laatste 1000 die in de prijzen vielen.
  Daarna opnieuw ingelogd maar ik kan de kasteelgrond niet plaatsen op het huisdierenveld.
  Zit hier vertraging op ?
   
 9. thea1963

  thea1963 Commandant van het forum

  Eerst moeten alle upgrades op het sier-item voordat je het kan verplaatsen naar het huisdierenveld
   
 10. harriejose

  harriejose Forum-ambassadeur

  Leo, sterkte ermee, je gezondheid gaat voor.Groetjes,José.
   
 11. Sidonia99

  Sidonia99 Regelmatige auteur

  Dank je Thea, dat was het.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.