Oogstfeest 2010 event items

Discussie in 'Hoofdkantoor archief' gestart door Toontje2, 14 November 2013.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Toontje2

  Toontje2 Global Team Leader Team Farmerama NL

  Beste boerinnetjes en boertjes,

  We hebben een groot aantal vragen gehad met betrekking tot de items die daar destijds te winnen waren en na 250 keer te gebruiken verdwenen. Een groot aantal spelers vond het jammer dat ze deze gewonnen items niet meer hebben.

  Daarom is besloten dat deze items als normale sieritems geboekt kunnen worden, (voor die spelers die deze destijds gewonnen hebben) dus zonder de daarbij behorende beloning die er destijds was.

  Helaas kan dit niet via een script gebeuren, dus die spelers die toen al speelde en deze items graag geboekt willen hebben kunnen een mail naar support sturen vanaf heden 15:00 uur, waarna we ons best zullen doen deze items zo spoedig mogelijk te boeken.

  Het betreft hier de navolgende 2 items:

  Lampionnenoptocht voor dieren
  [​IMG]


  Kip met vlieger
  [​IMG]  Met vriendelijke groet,

  Jullie Farmerama team
   
 2. Toontje2

  Toontje2 Global Team Leader Team Farmerama NL

  *** bumpje ***
   
 3. Toontje2

  Toontje2 Global Team Leader Team Farmerama NL

  Inmiddels zijn bij iedereen die de items nog in de voorraad of op de akker had de statistieken aangepast en wordt er weer EP en BD gegeven. Indien je deze nu verwijdert worden ze ook weer gewoon in je voorraad gezet.

  LET OP: als je de waarschuwing krijgt even opnieuw uit- en weer inloggen  We gaan nu alle tickets behandelen en daar waar men er recht op heeft de items boeken.