Nog steeds problemen a.g.v. Edelweiss vallei

Discussie in 'Feedback over het spel' gestart door joke0987, 2 Mei 2023.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. joke0987

  joke0987 Forummeester

  Hallo,
  Het overkomt mij vaak dat als ik met de hand een stal oogst en weer 'aanzet' of supervoer toevoeg, of een bepaalde boom voorzie van extra mest dat niet lukt. Het lijkt er wel op maar als je van veld hebt gewisseld dan is het weer weg. Echt lullig als een stal dan helemaal niks doet. Ben ik de enige? Ik vind het echt storend. En het aantal keren dat ik dagelijks moet verversen is echt hoog en ook irritant.
   
  Laatste bewerkt: 2 Mei 2023
  -matthias1952- en Boeretrien1 vinden dit leuk.
 2. Boeretrien1

  Boeretrien1 Keizer van het forum

  KLopt, mij is dat ook opgevallen. Het gebeurd geregeld, gelukkig niet altijd dus ik houd het nu in de gaten.
  Helaas vergeet ik het wel eens en ja, als je dan terug komt ...
   
  -matthias1952- vindt dit leuk.
 3. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  hier gebeurt het ook, jammer maar helaas
   
 4. Yzaura

  Yzaura Commandant van het forum

  Bij mij gebeurt het regelmatig dan een mammoetboom zijn mest niet heeft "gepakt". o_Ok als ik voordat ik het veld verlaat heb gecontroleerd of het plaatje is veranderd. Heel vervelend inderdaad! Ik dacht eerst dat de animatie van het overvliegen van het vliegtuigje het probleem veroorzaakte (die je niet kunt uitzetten met het uitzetten van de animaties). Maar nu gebeurt het helaas ongemerkt. Ik vind het vervelend om elke keer bij een veld terug te moeten komen om te controleren of de mest ook inderdaad heeft "gepakt"...
   
 5. Boeretrien1

  Boeretrien1 Keizer van het forum

  Als ik op het veld mest gebruikt heb dan doe ik even F5 en volgens mij helpt dat. Probeer het maar eens of dat bij jou ook helpt.
  Het is niet de weg maar ja je moet toch iets zolang dat niet opgelost is.
   
  -matthias1952- vindt dit leuk.
 6. Grobbekuiken

  Grobbekuiken Forumbeginner

  Nee je bent zeker niet de enige sinds de update een aantal dagen geleden doet mijn bomen veld niets meer kan geen bomen omhakken blijft er een blaadje draaien en er is genoeg ruimte voor stammen in mijn magazijn. Als ik dan de wereld uitga en weer in dan staat de boom er weer. Kan verder niets in het veld Echt balen dit.
  Weet alleen niet hoe ik dit meld bij de spelbeheerder.
  groeten Marcel
   
  Boeretrien1 vindt dit leuk.
 7. Boeretrien1

  Boeretrien1 Keizer van het forum

  Dan misschien een berichtje sturen naar support.
  Rechtsboven bij het schild klikken op de vraag,uitroepteken.dan klapt er een bordje uit. Als je op het uitroepteken klikt kom je bij contactformulier van support. Hier je melding in weergeven, wel jouw spelersnaam en id nummer erbij zetten. Dan kunnen, mogen zij op jouw account kijken wat eraan scheelt.
   
 8. Grobbekuiken

  Grobbekuiken Forumbeginner

  Nou ik heb 2 dagen geleden een ticktet gemaakt over het probleem alles erbij gezet spelersnaam en ID maar er gebeurt niets mee.
  Kan al een week niets op de alpenvallei en mijn hulp items die ik gekocht heb tikken lekker onverrichter zaken af.
  Hier heb ik echt de balen van
   
 9. Fam.Farmer

  Fam.Farmer Forum-overlever

  Heb je al je voorraden al gecheckt in je schuur, als daar iets vol is kan dat al effect hebben op de rest. Zou zeker effe checken of daar niet 1 of misschien zelfs meerdere delen vol zitten. Dan bedoel ik boomstronken, groene brandstof etc. Gewoon even allemaal checken.
   
  Boeretrien1 vindt dit leuk.
 10. BoerinRietje

  BoerinRietje Forum prof

  Heb net de badge voor meer bloemen geactiveerd en eerst zegt hij dat ik 8 bloemen krijg en nu weer 5 hoe kan dit?

  Edit: al een paar keer in- en uitgelogd maar nog steeds maar 5 bloemen per keer ipv 8 stuks. zonde van de badge die ik ingeleverd heb.
   
  Laatste bewerkt: 29 Juni 2023