Kosmische wetenschap / Meteorietenregen

Discussie in 'Hoofdkantoor archief' gestart door Toontje2, 11 Juli 2014.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Toontje2

  Toontje2 Global Team Leader Team Farmerama NL

  Wat een heerlijke verrassing: majoor QuingQuang en de Nublons verlaten eindelijk het heelal weer eens voor een bliksembezoek aan onze boerderij!
  Beste boerinnetjes en boertjes,

  Wat een heerlijke verrassing: majoor QuingQuang en de Nublons verlaten eindelijk het heelal weer eens voor een bliksembezoek aan onze boerderij! Samen met alle boerderijdieren kijken ze vol verlangen uit naar de jaarlijkse meteorietenzwermen.

  We willen graag dat het voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Wil jij dus een handje helpen bij de voorbereidingen? Zo kun je picknickdekens maken zodat iedereen lekker kan zitten of hapjes voor de lekkere trek, maar vergeet vooral niet de meteorieten te verzamelen die tijdens het oogsten op de boerderij vallen. Hier word je namelijk vorstelijk voor beloond!

  We wensen je veel plezier met onze buitenaardse vrienden!

  Jullie Farmerama-team  Wil je alvast helemaal in de stemming komen en er alvast over kletsen?
  Gebruik dan het topic in de praatgroepen:

  https://board-nl.farmerama.com/showthread.php?t=324418


  De FAQ vind je hier:
  https://board-nl.farmerama.com/showthread.php?t=324419


  Algemene vragen (zichtbaar als event online is)
  https://board-nl.farmerama.com/showthread.php?t=324420


  Technische problemen melden (zichtbaar als event online is)
  https://board-nl.farmerama.com/showthread.php?t=324421  Verwachte aanvang: 15-07-2014 om 14:00 uur
   
  Laatste bewerkt: 12 Juli 2014
 2. Toontje2

  Toontje2 Global Team Leader Team Farmerama NL

  Beste boerinnetjes en boertjes,

  Vele van jullie vinden de event werkplaats mooi en willen hem graag houden. Aangezien de omwisseling van eventitems zoals jullie reeds eerder verteld is, inmiddels geautomatiseerd is, is er een tussenoplossing gevonden voor die speler die de werkplaats toch willen houden.

  Indien de werkplaats op je akker staat wordt deze niet verwijdert. Wel worden na de omwisseling de energierepen verwijdert en kan je dus de werkplaats alleen nog met supervoer voeren.

  Indien je na een tijdje alsnog de werkplaats verwijdert, zal deze na je volgende inlog alsnog door het omwisselings script uit je voorraad verwijdert worden. o_Ok zullen de picknickdekens met het inloggen door dit script verwijdert worden.