Knechtenabonnement, wel afgeschreven, niet verlengd

Discussie in 'Help archief' gestart door goudkevertje, 2 Januari 2023.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. goudkevertje

  goudkevertje Actieve auteur

  Goedenavond,

  Zojuist wilde ik een knechtenabonnement afsluiten omdat ik bijna door mijn coupons heen ben en hij nu aantrekkelijk is geprijsd. Geld is afgeschreven van mijn rekening, maar abonnement-uren niet verlengd (staat alleen nog op 1 uur van mijn coupon). Normaal is het even uitloggen en opnieuw inloggen en dan zie je het correcte aantal uren. Is er iets misgegaan?

  Betreft een abonnement behorend bij dit account "goudkevertje".
   
 2. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Ik denk dat je je spel even moet verversen, vaak duurt het even voordat het spel de aankoop heeft verwerkt. Mocht het daarna echt niet bijgeboekt zijn graag een ticket naar support sturen zodat we dit daar na kunnen kijken.
   
 3. goudkevertje

  goudkevertje Actieve auteur

  Heb de computer gisteravond uitgezet en zag zojuist dat het toch is bijgeboekt. Sorry voor het ongemak (meestal zie ik het namelijk direct bijgeschreven staan).
   
  -matthias1952- vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.