Terugkoppeling Klachten Visevent (compensatie)

Discussie in 'Technische aankondigingen' gestart door Catje78, 5 Mei 2021.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Catje78

  Catje78 S-Moderator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Zoals bekend zijn er vele spelers die ondanks grote inzet in het Visevent toch niet voldoende parels hebben kunnen behalen voor de wolkenrij.
  Dit is doorgegeven en inmiddels hebben we vernomen dat er een compensatie zal komen. Hoe deze er precies uit zal zien, wordt later bekend gemaakt.

  Jullie Farmerama-team
   
  jolanda13, boemer49, Streptocarpus en 14 anderen vinden dit leuk.
 2. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Er is nog heel wat overleg en voorstellen over en weer gegaan maar BP is uitgekomen op een compensatie die redelijk lijkt voor alle partijen. Er is een onderverdeling in drie groepen bij deze compensatie en is als volgt:

  1. Spelers die bij het vis-event 'Geheime vijver' 50 tot 59 vissen hebben gevangen maar niet de wolkenrij hebben kunnen halen krijgen ter compensatie de wolkenrij alsnog op hun account geboekt.
  2. Spelers die 60 of meer vissen hebben gevangen bij het vis-event 'Geheime vijver' maar niet de wolkenrij hebben kunnen halen krijgen de wolkenrij op hun account en 30 farmmunten
  3. Spelers die de wolkenrij bij het vis-event 'Geheime vijver' hebben gehaald krijgen bij deze compensatie 50 farmmunten en 2 partytickets
  De boeking zal gaan dmv een script, is wel een ingewikkeld proces maar uiterlijk volgende week woensdag willen ze het afgerond hebben. Zodra wij signaal krijgen dat het script is afgerond zullen wij dat ook hier melden. De boeking op jouw account zal ook gemeld worden in je spel dmv een pop-up.
  Wij verzoeken jullie niet tickets naar support te sturen of wij het willen boeken, wij mogen en kunnen dat verder niet handmatig doen.

  Jullie Farmerama team
   
  riekje111, Maris2020, vinc051 en 13 anderen vinden dit leuk.