items oogsten

Discussie in 'Feedback over het spel' gestart door Pioen1966, 21 Februari 2021.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Pioen1966

  Pioen1966 Gelegenheidsauteur

  Sommige items die bovenin bijvoorbeeld de siertuin of de vuurtoren staan zijn nog steeds niet te oogsten omdat het informatieblokje in de weg zit en niet zoals normaal opzij schiet, tenzij je automatisch kunt oogsten. o_Ok kan het item niet meer verwijderd/verplaatst worden.

  Verder mijn complimenten! Veel problemen zijn al opgelost, zal hard werken zijn geweest.
   
 2. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  rechts boven in het scherm, bij de radertjes. het onderste icoontje nemen
  daar naar uitgebreide instellingen gaan en infobox aan het muisteken tonen op "aan" zetten
  dan op "opslaan" drukken.
  zo zou het moeten lukken.
   
 3. demi2u

  demi2u Forumleerling

  Ik had hetzelfde probleem dat ik in de siertuin helemaal bovenin een sieritem niet kan verwijderen. Heb alle stappen van jou Matthias195 doorlopen en nog steeds kan ik het sieritem niet verwijderen. Kan wel op alles verwijderen drukken dan ben ik het sieritem dat ik weg wil hebben ook kwijt, maar dan moet ik alles opnieuw bij de vuurtoren neerzetten. Graag nog een keer je hulp?
   
 4. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  heb je al eens geprobeerd om het eerst te verplaatsen? misschien lukt het dan.
   
 5. Gert-Jannetje

  Gert-Jannetje Forummeester

  Sommige voorwerpen kom je handmatig niet bij om te verplaatsen of te verwijderen. Dat komt omdat daar de tekstbalk voor staat wat aangeeft hoeveel EP of BD iets geeft. Had een buur ook, die heeft toen met een knechtencoupon alles van het sierveld afgehaald en opnieuw ingericht. Daarna aan de randen alleen meervaks voorwerpen neergezet. Ik denk dat dit de enige optie is.
   
 6. demi2u

  demi2u Forumleerling

  Wat bedoel je met verplaatsen? Nou gaat het maar om een Wilson, maar er zijn ook een paar vakjes vrij waar je 1x1 neer zou kunnen zetten en dat gaat ook niet. Lastig hoor.
   
 7. anita-144

  anita-144 Actieve auteur

  Dat laatste heb ik ook... Maar het blijkt dat die vakjes niet vrij zijn... Ik had er met de knecht items op gezet van 2x1. Die zouden normaal gesproken automatisch worden gedraaid, maar in de weergave heeft hij ze niet gedraaid, maar staan ze over elkaar heen. Dus er zijn geen vrije vakjes ;)
   
 8. Gert-Jannetje

  Gert-Jannetje Forummeester

  Die vakjes zijn er wel. Alleen de randen van sommige schermen zijn niet bereikbaar als je handmatig oogst, als het 1-vaks items zijn. Vaak staan op de gewone velden bomen langs de randen, die zijn dan ook niet allemaal te oogsten. Dit komt door de tekstbalk wat aangeeft hoeveel het waard is en wat het is, er voor staat. Dat is ook niet bij de instellingen aan te passen.
   
 9. Catje78

  Catje78 S-Moderator Team Farmerama NL

  Je kunt de tekstbalkjes uitzetten in je instellingen, misschien helpt dat?
   
 10. Gert-Jannetje

  Gert-Jannetje Forummeester

  Niet kunnen vinden hoe dat heet. Het zijn in ieder geval niet de tooltips, al geprobeerd. Het zijn ook niet infobox voor muisteken of muisklik, die staan standaard uit.
   
  Sintra98 vindt dit leuk.
 11. -Dobbertje-

  -Dobbertje- Forummeester

  waar ik achter kwam, als ik bv picokist die op groot veld stond en klaar was en klein item gaf , dat ik dit niet kon verplaatsen
  pas toen ik ook een grootveld (4 klein veldjes)had leeg gehaald/verwijderd kon ik het ineens wel verplaatsen, en het werd daarna gewoon een klein item en kon de overige veldjes aanvullen... misschien een tip ?
   
 12. popje4

  popje4 Levende forumlegende

  dat had ik hier ook zoals hierboven.....
   
  Sintra98 vindt dit leuk.
 13. Lieve

  Lieve Forum-generaal

  Dobbertje als even naar een ander veld ga, kun naderhand wel een sieritem bij zetten of verplaatsen
  bij mij werkt dat
   
 14. bommelbij

  bommelbij Doorzetter

  Geen idee of ik met het volgende hier op de juiste plaats ben.
  Met het ruil/cadeau event heb ik de beschikking over 6 cadeau tickets en 99 ruil tickets. Van de eerste te weinig en de tweede teveel. Hoe kom ik aan meer cadeau tickets.?
   
 15. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  bij het blauwe + naast het cadeautje.
  daar kan je cadeau tickets kopen met TG