Bug Herfstmagie / oogstevent: problemen met de top-lijst

Discussie in 'Technische aankondigingen' gestart door Klaartjuh, 25 November 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Een aantal van jullie hebben inmiddels al de top bereikt, wat voor de meesten van jullie waarschijnlijk een verrassing is. Aangezien de lijst nog leeg is.
  Een klein bugje houd de lijst voorlopig even bezet, er wordt aan gewerkt om ruimte te maken voor spelers die in de lijst horen. Naar verwachting zal dit niet meer vanavond zijn.

  Jullie Farmerama team
   
 2. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  En vanmorgen was het probleem gelukkig weer opgelost, ik hoop aantal van jullie in de lijst te gaan vinden. Succes met het meedoen!
   
  jolanda13 en vinc051 vinden dit leuk.
 3. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Er blijken nu weer 2 nieuwe problemen met de top lijst te zijn:

  • De lijst heeft hinder van prestatieproblemen met als gevolg dat het laden van de lijst heel erg traag gaat en naar beneden scrollen bijna niet mogelijk is.
  • Bij het leveren voor een tegenwaarde van 99.999.999 en hoger wordt dit getal foutief weergegeven. Dit is echt alleen de weergave, niks van het ingeleverde zal verloren gaan.
  Beide problemen zal morgen, maandag, onderzocht worden bij BP en hopelijk kan dit snel weer worden opgelost.
   
 4. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Het probleem met weergave van de tegenwaarde van 99.999.999 en hoger is nu opgelost.

  En het andere probleem lag iets ingewikkelder, het is deels opgelost door als je nu de toplijst opent je begint in een afdeling 'mijn wedstrijd' wat inhoud dat je een kleine lijst ziet van medespelers die dichtbij jou liggen met tegenwaarde.
  Als je de volledige lijst opent kun je nog steeds tegen problemen aanlopen wat het spel traag maakt en laat vastlopen. Helaas is in deze korte tijd het niet meer anders op te lossen en dit lijkt nu de beste oplossing om mogelijk te maken dat je ziet hoe je er voor staat.