Terugkoppeling Fout Boerenrad

Discussie in 'Technische aankondigingen' gestart door RonSchoof, 3 Juli 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. RonSchoof

  RonSchoof Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boerinnen en boeren,

  Door vakanties bij BP in combinatie met thuiswerken vanwege Corona krijgen wij slechts beperkt informatie per mail over live-bugs en problemen.

  Via mondelinge contacten achterhaalden wij dat er gedurende enige tijd een foute prijs zat in het gratis boerenrad: de roze Hamsterstal was daar te winnen voor de levelgroep die verbonden is met het basislevel van de Hamster. (Zoals wij lang geleden al eens uitlegden, de prijzen in het boerenrad zijn in groepen verbonden aan het level van de speler en de pool waaruit de te winnen prijzen getrokken worden hangt samen met de basislevels van bomen, stallen en werkplaatsen).

  De roze Hamsterstal had helemaal niet in het gratis rad mogen zitten, en de komende drie maanden ook nog niet in het partyrad. Helaas heeft een programmeur een verkeerde vlag gehangen aan deze stal waardoor die in het gratis rad terecht kwam.
  En pas nadat dit ontdekt werd (door spelers natuurlijk) kon deze fout hersteld worden.

  Hoewel iedereen wel op zijn/haar klompen kon aanvoelen dat het een bug moest zijn dat deze stal in het rad zat tijdens een event waarbij deze tegen grote inspanning te verdienen was, hebben diverse spelers, voornamelijk in het buitenland, zich niet onbetuigd gelaten deze stal zo vaak mogelijk te winnen in het rad.
  Volgens de regels is dat het exploiteren van een bug en dat is niet toegestaan.


  Het is nu dus afwachten -en er zal zeker pas een besluit vallen in de loop van volgende week- welke actie GameDesign hierop gaat nemen.
  Wellicht worden de door de bug gewonnen stallen terug-geruild voor groene tickets. Maar het kan ook zijn dat men besluit het deze keer zo te laten. Daar valt nog geen zinnig woord over te zeggen.

  De bug is aan het begin van de middag opgelost, de roze Hamsterstal is terug in zijn hok.

  Onze excuses voor de late melding en voor het ongemak.

  Jullie Farmerama Team
   
 2. RonSchoof

  RonSchoof Board Administrator Team Farmerama NL

  Update

  Het team in Hamburg heeft de situatie onderzocht en besproken.
  Mede vanwege de vele pleidooien van spelers om degenen die zo een roze Hamsterstal hebben gewonnen deze te laten behouden is besloten Deze keer geen verdere actie te ondernemen.

  Dat betekent dus dat iedere speler die deze stal uit het rad heeft gekregen, deze zal behouden en vrijelijk kan gebruiken.

  Nogmaals excuus voor het ongemak.

  Jullie Farmerama Team
   
  Sintra98, Boeretrien1, janniekwak en 4 anderen vinden dit leuk.