{F.A.Q.} Winkelcentrum

Discussie in 'Spel FAQ's' gestart door Farm_F.A.Q, 14 November 2013.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Farm_F.A.Q

  Farm_F.A.Q Forum Moderator Team Farmerama NL

  Oók een goede boer(in) moet weleens gaan winkelen. In Farmerama is het winkelcentrum in de stad de geschikte plaats om zaad, stallen, en bomen aan te schaffen. Maar uiteraard ook de nodige sieritems op de boel wat op te fleuren en zaken om je ambachten weer wat nieuw leven in te blazen. En wat dacht je van een heus huisdier?

  In deze FAQ gaan we hier eens een kijkje nemen.

  [​IMG]

  ~

  Als je op het winkelcentrum klikt kom je in een venster waar je uit verschillende tabbladen kan kiezen.

  [​IMG]

  ~

  Om te kunnen switchen tussen de sorteerfunctie en zoeken klik je op deze knop: [​IMG]

  Sorteerfunctie
  [​IMG]

  Bij de sorteerfunctie kan je kiezen uit drie mogelijkheden. Alles indelen naar tijd, wat het kortst duurt (bij bijv stallen) komt dan vooraan te staan, wat het langst duurt achteraan. Bij A-Z staat alles uiteraard op alfabetische volgorde. En als je kiest voor level, dan wordt er ingedeeld naar wat je op welk level kan aanschaffen (van laag level naar hoog level).

  Zoekfunctie
  [​IMG]

  De zoekfunctie is heel handig. Als je weet wat je zoekt typ je dat daar in en komt het vanzelf tevoorschijn ongeacht welk tabblad je er voor had staan. Uiteraard moet je wel de juiste benaming gebruiken.

  ~

  Benodigdheden
  [​IMG]

  Onder benodigdheden vind je vier kopjes, te weten: spullen, service, seizoensdeco en ambachten.
  Hier kun je oa ambachtsrecepten, knechten, speciale pakketten bij events, superburen, parfum en nog veel meer vinden. Neem gerust een kijkje.

  Boomkwekerij
  [​IMG]

  Hier zijn bomen en upgrades voor bomen te koop. Uitgezonderd de speciale bomen die alleen met mysterieuze stekjes zijn te krijgen of eventueel ook via het boerenrad. Zie hiervoor de FAQ mysterieuze stekjes.

  Dieren
  [​IMG]

  Hier vind je stallen en hun upgrades. Met uitzondering van stallen die je alleen via de mysterieuze stallenbouwer, en eventueel het boerenrad, kan krijgen. Werkstallen vind je hier ook niet die kan je bouwen in de werkplaats. Enkele gekleurde upgrades vind je wel in het winkelcentrum maar de hogere zijn ook alleen in de werkplaats te bouwen.

  Zaadhandel
  [​IMG]

  Van elk gewas kan je elke dag tot 100 stuks in de zaadhandel aanschaffen. Dit betreft alleen de gewassen die je al vrijgespeeld hebt dus niet gewassen van een hoger level dan je eigen level.

  Deco-items
  [​IMG]

  Hier kan je huisdieren, deco-items, handige spullen en vlaggen aanschaffen.
  Onder deco-items kan je ook voor 299 tg het roze design kopen. De hekjes en vlaggen die je hier vind zijn voornamelijk om je boerderij te verfraaien ze leveren verder geen tg of bd op.

  ~
   
  Laatst bewerkt door moderator: 28 Augustus 2014
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.