{F.A.Q.} Vakantie en/of weekendje weg

Discussie in 'Spel FAQ's' gestart door Farm_F.A.Q, 14 November 2013.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Farm_F.A.Q

  Farm_F.A.Q Forum Moderator Team Farmerama NL

  Vakantie en / of weekendje weg

  [​IMG]

  Als je eens een weekend weg gaat, houdt er dan rekening mee dat je op Farmerama en Bahamarama 24 uur nadat je gewas klaar is op je boerderij, onkruid krijgt. Zorg er dus voor dat je akkers leeg zijn voordat je weggaat. Anders is het zonde van je gewassen.

  [​IMG]

  Over je dieren en je bomen hoef je je geen zorgen te maken, die overleven het heel goed zonder je. Je fruit vergaat, maar groeit gewoon opnieuw aan en al je dieren hebben een speentje als je terug komt.

  [​IMG]

  Ga je langere tijd weg? Oók geen probleem. Laat dan wel even bij al je buren een ingame berichtje achter dat je op vakantie bent. Zo kunnen zij er rekening mee houden dat je er even niet bent, zodat ze je niet verwijderen als je meter omlaag gaat.
  En ook hier geldt voor je gewassen hetzelfde als met een weekend weg: Leeg laten.

  [​IMG]

  Als je je buren een berichtje wilt schrijven, houdt er dan rekening mee dat je niet meer dan 10 buren in één keer kunt aanschrijven. Daarna moet je een paar minuten wachten en kun je de rest schrijven. Helaas kun je een geschreven tekst in een ingame berichtje niet selecteren en kopiëren. Dit is gedaan om spammailtjes tegen te gaan.

  Ben je langer dan 28 dagen weg? Oók geen probleem. Als je terug bent dan kun je een berichtje sturen naar support en je account wordt weer geactiveerd.

  In de groothandel kun je tegenwoordig een vakantie modus aanschaffen voor 99 TG. Deze gaat gelijk in op het moment van aanschaf en zorgt ervoor de je meter niet rood wordt.
  In de boom der wijsheid kun je ook een vakantie modus vrijkopen. Dan kun je twee keer per jaar 4 weken op vakantie. Die kun je activeren via het menu opties in je speel scherm.
  Deze modus start ieder jaar opnieuw.

  [​IMG]

  Schrijf voor de zekerheid wat gegevens op van je account. Zoals je User-ID en Username let op dat je hoofdletters en kleine letters goed opschrijft. Controleer of je emailadres is geverifieerd, dit om account diefstal te voorkomen.

  Geef NOOIT je wachtwoord en inloggegevens aan een ander.

  Fijne Vakantie !


  Lukt het je echt niet om je hele vakantie zonder Farmerama te zijn (wat we ons kunnen voorstellen) neem dan een laptop mee of zoek een internetcafe op.[​IMG]
   
  Laatst bewerkt door moderator: 26 Augustus 2014
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.