Event Hoofdbeloning

Discussie in 'Beginners' gestart door Feelosopher, 18 Februari 2021.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Feelosopher

  Feelosopher Actieve auteur

  Ben beetje nieuw in het spel en tijdens sommige events (bv de net afgelopen valentijn event) moet je voor sieritems in de hoofdbeloningen winkel meer fiches inleveren maar die items geven minder EP/TEP ? Vroeg me af waarom - geven ze dan nog iets anders misschien? Waarom meer uitgeven en minder terug krijgen? ;)
   
 2. theav71

  theav71 Alwetend orakel

  Jij hebt waarschijnlijk nog niet alle siertuinen vol? Maar als je die wel hebt dan kijk je naar wat een sieritem per kwart akkertje oplevert. In geval van de items van het afgelopen event leverde de goedkoopste het minst op per akker. Het kleinste item die het duurst was levert voor iemand in een hoog level meer op omdat deze 16x het level geeft.
   
  Feelosopher vindt dit leuk.
 3. Catje78

  Catje78 S-Moderator Team Farmerama NL

  Sieritems kun je op verschillende plekken plaatsen. Op je siertuin, of bij gevorderde spelers op de Wolkenrij die je ook kunt verdienen in het event. Bij de wolkenrij geeft deze vaak nog iets extra's behalve de EP/TEP, kortere groeitijd, meer EP op alle velden, een kist, etc.

  Sieritems kun je steeds opnieuw oogsten, dus als daar een hoge waarde aan zit, is dat heel aantrekkelijk.
  Fiches inleveren kun je maar één keer.
   
  Feelosopher vindt dit leuk.
 4. Feelosopher

  Feelosopher Actieve auteur

  Ik speel idd nog niet zo heel lang en heb mijn siertuin nog niet vol. Dus als ik het goed begrijp dien je ook naar de oppervlakte van het sier item te kijken wil het meer voor je opleveren. Voor mij dus nog niet van toepassing neem ik aan. Dus voorlopig nog maar wat het meeste oplevert ongeacht de grootte.
  PS-wat bedoel je met 16x level geven? (naast de EP krijg je 16x wat mijn level is op dat moment- dus verandert dit elke keer?)

  Bedankt.
   
 5. Feelosopher

  Feelosopher Actieve auteur

  Bedankt - ik ben helaas nog niet zo ver dat ik een wolkenrij heb maar de info is goed te gebruiken.... Ik ga dus nog maar even voor meeste EP/TEP ongeacht de grootte vh sieritem.
   
 6. fairie

  fairie Halfgod

  Als er staat zoals in dit geval 16 x het level dan is het als je bijvoorbeeld in level 50 zit 16 keer 50 is 800 EP wat je dan krijgt. Ga je een level omhoog dan wordt het 16 x 51 en zo verder. Je hebt ook sieritems met een vaste waarde en dan staat dat er bij . Als voorbeeld een item dat dan elke 10 uur klaar is en dan 2000 EP oplevert. Dan maakt het niet uit of je in level 50 zit of in level 200. Dit heeft dan een vaste waarde. o_Ok zijn er sieritems die een bonus geven die gelijk ingaat zoals bijvoorbeeld voor 3 uur lang 10% meer EP/TEP op gewassen. Dit gaat dan gelijk in als je de item oogst. Dan is het dus verstandig om deze eerst te doen voor je dan je gewassen gaat oogsten. De aantallen en waardes gaf ik als voorbeeld. Ik weet niet alles uit mijn hoofd maar is puur om de verschillende werkingen uit te leggen.
   
  Feelosopher vindt dit leuk.
 7. Feelosopher

  Feelosopher Actieve auteur

  SUPER. Bedankt - ik had al beetje opgezocht dat sommigen extra opleveren bij het oogsten dus idd kijk ik daar eerst naar voordat ik oogst maar wist niet van eigen level - bij de laatste had ik die "liefdes brieven overal" gekozen omdat ik het anders zonde vond van de resterende munten. Dus dat is dan wel weer meegenomen naarmate ik verder kom.
   
  -matthias1952- en fairie vinden dit leuk.
 8. Sintra98

  Sintra98 Levende forumlegende

  Goedemiddag, ik heb een vraag over de hoofd beloningen van het Snake Eye event.
  er staat wel op dat dit item 10 x geoogst kan worden, maar er staat niet bij of het item daarna definitief verdwijnt.
  Wie weet het antwoord hier op?
   
 9. simmeke54

  simmeke54 Forummeester

  Dobbelsteenjongleur geeft nadat de ladingen opgebruikt zijn elke 12 uur 30Ep x eigen level
  Vogelmagneet elke 12 uur 31 EP x eigen level
  Plakdobbelsteen elke 12 uur 32EP x eigen level
   
  Sintra98 vindt dit leuk.
 10. Daxter1966

  Daxter1966 Levende forumlegende

  In de faq staat dat hij 10 x de lading en een hoeveelheid ep/tep geeft en daarna geeft hij of 30 of 31 of 32 x ep/tep maal je level.
   
  Sintra98 vindt dit leuk.
 11. enk52

  enk52 Forum Moderator Team Farmerama NL

  De + beloning staat in het rood. In het zwart eronder staat wat hij daarna blijvend zal geven
  https://board-nl.farmerama.com/threads/snake-eyes-event-6.38230/#post-797905
   
 12. Sintra98

  Sintra98 Levende forumlegende

  Dankjewel voor de uitleg ik keek in de winkel en daar stond het er niet p
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.