Eerste Hulp Chat

Discussie in 'Van users voor users' gestart door Farm_F.A.Q, 8 December 2015.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Farm_F.A.Q

  Farm_F.A.Q Forum Moderator Team Farmerama NL

  Zoals beloofd een draadje om de ingame-chat gebruikers een mooi en vriendelijk thuis te geven.
  Op verzoek van de chatgemeenschap wordt dit draadje meerdere malen per dag leegegemaakt.

  Als je Farmerama-vragen hebt en direct met iemand wil spreken dan ben je hier aan het juiste adres (als er iemand online is natuurlijk).

  Voor dit draadje gelden bijzondere regels zoals aangegeven in de forum-faq. Die wijken deels af van de rest van het forum, omdat chat nu eenmaal iets anders is. Wanneer niet aangegeven is dat hier iets anders geldt dan gelden de gewone forumregels.

  Voor de volledige regels zie de forum-faq.

  Een korte samenvatting:
  • iedereen is lief voor elkaar
  • het is niet de bedoeling binnen te komen om eenmalig iets te roepen
  • iedere dag worden alle posts verwijderd, dat kan ook vaker op een dag gebeuren
  • Plaatjes zijn in deze draad niet toegestaan, alleen tekst
  • iedere post mag maximaal drie tekstregels bevatten
  • Beperkt dubbelposten is toegestaan, niet meer dan 3 posten zonder dat een ander heeft gereageerd
  • Ongepaste posts, zeuren, spammen worden gelijk het was in de chat direct afgestraft, dat wil zeggen verwijderd en kunnen ook bij nabeschouwing nog een korte (of langere) ban opleveren
  • Als je binnenkomt om te chatten graag even hallo of iets dergelijks zeggen en als je weg gaat gedag, zodat andere chatters weten of je de draad nog actief volgt.
   [/LIS
   
 2. MNSJ

  MNSJ Forumbeginner

  Hallo ik vraag mij af of je je naam van de boerderij kan veranderen?
   
 3. MNSJ

  MNSJ Forumbeginner

  Ik ga weer
   
 4. Borkie

  Borkie Levende forumlegende

  Bij mijn weten niet...:oops: volgens mij kun je wel je gebruikersnaam op het Forum veranderen, maar dat lijkt mij niet handig. De gebruikers van het Forum gebruiken die naam meestal om je een duifje (igm) te sturen. Als die naam anders is dan je farmnaam, dan komt het berichtje natuurlijk niet aan.:music:
   
 5. cybermuis

  cybermuis Forumbeginner

  Hoi,

  Ik heb waarschijnlijk een nogal domme vraag, maar ik heb jaren geleden heel veel farmerama gespeeld en heb gisteren bedacht het weer eens te proberen. Het is fijn dat ik niet helemaal opnieuw moet beginnen, maar sommige dingen heb ik niet onthouden. Zo ben ik vergeten hoe ik aan mijn broedplaatsen kom voor mijn dieren. Is dat de oranje update of moet ik wat anders doen?

  Groetjes,

  cybermuis
   
 6. kakelot69

  kakelot69 Levende forumlegende

  Werkstallen bedoel je denk ik? Die kun je met gereedschap maken in de stad, in het gebouw links onderin. Verder kun je ze winnen aan het rad (die molen in de stad), als beloning voor quests, en krijgen/ruilen bij het cadeau- en ruilevent dat zo'n twee keer per jaar plaatsvindt.

  Als je gewone stallen bedoelt: die kun je kopen voor boerenduiten bij het rode mandje. De bijzondere stallen komen uit mysteriestallen die je kunt winnen bij quests of events. En anders is er ook nog altijd het cadeau- en ruilevent dat ik al eerder noemde.

  Upgrades voor gewone stallen kun je maken in de werkplaats waar je ook werkstallen kunt maken (daar heb je wel fokdieren voor nodig), maar je kunt ze ook winnen aan het rad of uit mysteriestallen.
   
  Sintra98 vindt dit leuk.
 7. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  als je bedoelt dat je "gekleurde dieren" wilt, dan is er inderdaad iets veranderd de laatste jaren. nu moet je geen stallen meer op het veld zetten maar je kan de dieren in het grote hotel plaatsen (fokprogramma) . dat staat o. a. op je hoofdveld rechts naast de molen.
  hier kan je tot 132 keer 4 dieren plaatsen. (er hoeft niet meer omgebouwd te worden)
   
  Sintra98 vindt dit leuk.
 8. cybermuis

  cybermuis Forumbeginner

  Helder, dank jullie wel!
   
 9. hwjstolwijk

  hwjstolwijk Alwetend orakel

  je kan beter proberen waar een boom van is dat te vragen bij het ruilen
  in plaats gereedschap er aan te verspillen en ook plek
  voor 1 werkstal kan je ook 4 bomen neer zetten