Bug Dwarse hamster in het 'Geheim van de Kerstman event'

Discussie in 'Technische aankondigingen' gestart door Klaartjuh, 23 December 2021.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Het blijkt dat de eerste dagen van het event een probleem in het event zat dat als je via een bepaalde route door het event ging (van volle maan naar baha) dat het item 'met hamstersmaak' zich niet laat ophalen ook al ben je al wel zover en heb je de 1.100 Kerstballen klaarstaan.

  Op maandag was dit probleem al wel opgelost maar wie snel was en daarvoor al op dat punt was gekomen zit nu nog steeds met een dwarse hamster.

  Geen zorgen, op support zijn wij gespecialiseerd in dwarse sieritems / hamsters dus wij kunnen jullie helpen als je een ticket stuurt. Zorg er wel voor dat je die 1.100 Kerstballen hebt anders kunnen wij nog niks. Wij boeken die namelijk er af en zetten het sieritem in je inventaris.

  Inmiddels hebben wij al behoorlijk aantal tickets staan en zijn wij rustig begonnen met alles uitzoeken en regelen, dus geen stress als je nog niks hebt gehoord. Wij moeten dit natuurlijk zorgvuldig doen en goed registreren wat wij op accounts aanpassen, maar we zullen je zeker helpen voordat het event is afgelopen (wacht alleen niet tot de laatste dag van het event met sturen van een ticket als je nu al weet dat je dit probleem hebt).

  Jullie Farmerama team
   
  jimmyhond, jolanda13, simmeke54 en 9 anderen vinden dit leuk.
 2. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Aangezien wij merken dat support alsmaar volloopt met tickets hierover en minstens de helft gaat over accounts waar niks aan de hand is. Dus bij deze dan nog maar: dit probleem heeft lang niet iedereen getroffen. Het is zelfs een vrij kleine groep spelers aangezien het alleen om de eerste dagen van het event ging en het probleem op maandagmiddag al was opgelost. Daarbij kwam ook nog dat het alleen gebeurde als je via bepaalde volgorde ging.

  Dus voordat je een ticket stuurt graag goed kijken of jij wel echt dit probleem hebt. Als je het probleem hebt dan zie je dat de twee fakkels bovenaan branden en in het rechtervak met informatie over dit vakje zie je nog steeds een slotje staan zoals in onderstaande voorbeeld:

  bugmethamstersmaak.jpg
  Heb je bovenaan nog geen fakkels branden of maar 1 zoals bijvoorbeeld in het onderstaande plaatje, dan ben je gewoon nog niet zover dat je hem kan ophalen. Speel dan verder tot je erbij kan en ik ga er vanuit dat je hem dan gewoon kan kopen mits je 1.100 Kerstballen hebt klaarstaan.

  fakkel1.jpg
  En wat wij vaak zien is dat het gewoon prima is gelukt en het sieritem al in je inventaris zit of zelfs al op de wolkenrij van dit event is geplaatst. Je kan in het event nog wel zien of het vrijspelen goed gelukt is. Dan zie je namelijk een groen vinkje zoals in het volgende plaatje:

  met hamstersmaak.jpg
  Dus ons dringende verzoek om eerst zelf te controleren of je wel of geen last van dit bugje hebt, mocht je na vrijspelen item niet direct zien log dan eerst eens opnieuw in en zoek nog een keer. Soms heeft het spel wat tijd nodig om het goed te verwerken.

  Kom je er niet uit mag je ons op support natuurlijk altijd benaderen, maar omdat aantallen van tickets nu zo hoog zijn en wij minder aanwezig ivm de feestdagen kan het soms wel erg lang duren voordat wij spelers die dit probleem echt hebben goed kunnen helpen.
   
  jolanda13, -freedom5555-, Borkie en 5 anderen vinden dit leuk.