Terugkoppeling Downtime spel 14 februari 2024

Discussie in 'Technische aankondigingen' gestart door Klaartjuh, 15 Februari 2024.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Hallo boeren en boerinnen,

  Helaas lag het spel er gisteravond laat weer uit. Zodoende wordt er momenteel gewerkt aan een script voor de Valentijnskalender en dagelijkse inlogbonus om die weer open te zetten voor wie dat gisteren heeft gemist.

  Het bakken is liefde event zou officieel ook tot 23:59 uur duren waardoor sommige spelers gisteravond onverwachts daarmee niet verder konden zoals ze hadden gepland.
  Er wordt gekeken wat hiermee te doen en of er een mogelijkheid is om het event nog even terug te brengen, maar hier kunnen we nog geen garantie voor geven. Met name met het oog op omwisseling van de items van dit event zorgt er voor dat dit nogal ingewikkeld is.

  Als wij meer horen over dit onderwerp laten wij dat weten.

  Jullie Farmerama team
   
  BoerAnnelies, knoepertje en jolanda13 vinden dit leuk.
 2. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  En een update over dit onderwerp:

  • Het bakken is liefde event komt nog even terug vanaf 14:00 uur op 16 februari tot 14:00 uur op 17 februari 2024
  • Om een botsing te voorkomen met het carnavalsevent waar ook stermunten in zitten zijn in 'bakken is liefde' de stermunten nu vervangen met uitrustingsmunten. Voor de rest is het idee helemaal hetzelfde en stermunten worden dus geruild met uitrustingsmunten.
  • In de winkel zijn beloningen die te maken hebben met het seizoen wel verwijderd omdat die met de herstart van dit event afgerond is. Ze worden vervangen door supermest en farmmunten (zie morgen het spel voor actueel aanbod)
  • Er was al sprake van een omwisseling maar er is besloten de al geboekte EP/TEP/BD niet meer van je account te verwijderen.
   
  jolanda13 en knoepertje vinden dit leuk.