Direct van veld naar een ander veld

Discussie in 'Update- en ideeënpool' gestart door -wasbeer70-, 1 Februari 2019.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. -wasbeer70-

  -wasbeer70- Forum prof

  Ik zou graag de mogelijkheid hebben om van een veld direct naar een ander veld te kunnen gaan, zonder eerst terug te moeten naar een landkaart. Het laden van de tussenschermen en het klikken is voor mij een onnodige, vertragende factor. Op een groot scherm is dat voor mij persoonlijk al een ergernis, op kleinere schermen (tablet/telefoon) nog meer.

  Onder het bordje landkaart zou er een bordje Hub kunnen komen, dat een groot bord opent met icoontjes voor elk veld dat de speler heeft. Als je met de muis over zo'n icoontje hangt, zou er een tekstbalk met de naam van het veld verschijnen. Op het veldicoon klikken stuurt je direct naar het ander veld, of dat nu op Baharama of de Maanlichtwereld is. Wanneer een veld tijdelijk niet beschikbaar is of nog niet vrijgespeeld is, zou het icoontje dat moeten aangeven.
   
  mamiagk en aubry47 vinden dit leuk.
 2. aubry47

  aubry47 Forum-expert

  goed idee, daar zouden veel spelers blij mee zijn.
   
  -wasbeer70- vindt dit leuk.
 3. RonSchoof

  RonSchoof Board Administrator Team Farmerama NL

  In het verleden kregen we ook al meermalen verzoeken om direct na het inloggen op het spel automatisch in één keer alle velden te oogsten zodat je als speler kon volstaan met inzaaien.
  Zo zit het spel niet in elkaar.

  Er zullen zeker meer spelers te vinden zijn die de landkaarten graag uit het spel zien verdwijnen, maar op langere termijnen is dat de doodsteek voor het spel. Met de landkaarten verdwijnt dan ook het spel.
  En er wordt juist nog veel geïnvesteerd in het updaten, upgraden en uitbreiden van het spel, met man en macht wordt het omgeprogrammeerd naar Unity zodat het doorgaat als de Flashplayer verdwijnt.

  Het lijkt me een redelijke aanname dat de landkaarten niet verdwijnen en al helemaal dat ze niet vervangen worden door een hub. Wereldwijd een te grote groep spelers die afhaken als het spel beperkt wordt tot veel veel velden zonder en gevoel van ‘nu ben ik hier, daarna ga ik naar daar’. De meeste spelers hebben ook nog een fantasie bij hun boerderij.

  Ik ook trouwens, mijn dieren krijgen altijd water ook als ik pas kan oogsten over een paar dagen.
  Want mijn boerderijdieren moeten geen dorst lijden.
  En natuurlijk weet ik dat die pixels nooit dorst kunnen hebben, maar toch...
   
  lovely, Borkie, mamiagk en 3 anderen vinden dit leuk.
 4. -wasbeer70-

  -wasbeer70- Forum prof

  In mijn post had ik het niet over het vervangen/verwijderen van de landkaarten, maar een extra navigatiemogelijkheid, zodat je als speler kan kiezen op welke manier je naar een ander veld wil gaan.

  Bedankt voor je reactie, Ron.
   
  Butsmuts vindt dit leuk.
 5. kakelot69

  kakelot69 Levende forumlegende

  Dat heb ik ook xD

  Tijdje terug zat mijn zoon mee te kijken en vroeg waarom ik de vissen eigenlijk water gaf. Toen stond ik wel even met mijn mond vol tanden xDxD
   
  Sintra98, lovely, farmermikkie en 4 anderen vinden dit leuk.
 6. [jeanet]

  [jeanet] Regelmatige auteur

  hahahaha lol.

  ben het er wel mee eens, dat het eenvoudiger is om van land naar land te klikken ipv van eerst de landkaart te zien.
   
  -wasbeer70- vindt dit leuk.
 7. Lieve

  Lieve Forum-generaal

  Je ververst hun water Het zou anders heel troebel worden
   
  Sintra98 en -matthias1952- vinden dit leuk.