dierenvoeding

Discussie in 'Algemene vragen' gestart door onsmoe, 18 Oktober 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. onsmoe

  onsmoe Junior expert

  Ik had meer dan 60 krabbenvoer en vanmorgen was al mijn voer weg en kon ik geen voer meer aanmaken. Ik had wel 2 krabben stallen bekomen door mistriëuse stallen, maar had de tempel nog niet vrijgespeeld. ik heb hem nu vrijgespeeld en kan nu terug krabbenvoer maken, maar zijn de grondstoffen nu terug in mijn schuur beland of ben ik die kwijt.
   
 2. vanDijk1970

  vanDijk1970 Commandant van het forum

  Als het goed is alles weer na het vrij spelen van de krab in de apentempel bij het oude. Ik bedoel daarmee dat het aantal krabben (in je inventaris) hetzelfde aantal is, voer voorraad hetzelfde en je kan het voer weer maken.

  S6 ermee.
   
 3. onsmoe

  onsmoe Junior expert

  de voervoorraad die er inzat is niet terug gekomen
   
 4. vanDijk1970

  vanDijk1970 Commandant van het forum

  Je hebt niet misschien een aantal notenkrakerfabrieken op je Baha velden staan?

  Zo nee, dan zou je even een berichtje naar support moeten sturen (die kunnen het voor je nakijken) want dan kan ik je niet verder helpen.
   
 5. onsmoe

  onsmoe Junior expert

  ik heb geen notenkrakerfabriek staan . Maar ik weet niet meer hoe je een bericht naar een support stuurt . Kan iemand mij dit zeggen
   
 6. vanDijk1970

  vanDijk1970 Commandant van het forum

  Als je onder je speelveld kijkt vind je links van de link naar het forum de link support. Als je (account)naam en je (account)id nummer daarbij vermeld maak je het voor support iets makkelijker zoeken.

  Je (account) naam en (account)id nummer vind je op de onderste (bruine) balk van het spel kadaster (noem ik het maar zo) naast elkaar. De (account)naam en (account)nummer hebben hier alleen maar te maken met het spel.

  Probeer in het bericht richting support zo duidelijk mogelijk uit te leggen (wat je bij je eerste bericht hier ook al deed eigenlijk) en dan krijg je (als ik goed heb) binnen 24 uur een reactie met (hopelijk) de oplossing. Houd er wel rekening mee dat het bericht uit minimaal (ik dacht) 100 letters dient te bestaan, mocht dat niet lukken gebruik een x aantal xen ter aanvulling.

  S6 nogmaals.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.