Mini Event Cadeau- en ruilevent; 27 - 30 december 2019

Discussie in 'Hoofdkantoor archief' gestart door Klaartjuh, 23 December 2019.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Van vrijdag 27 december 14:00 uur
  tot maandag 30 december 14:00 uur


  is er weer het Ruil, Cadeau en verkoopevent.​
  .
  .

  [​IMG]
  .
  .
  De betreffende F.A.Q. vindt u hier terug.

  En een ruildraadje (op eigen risico!) hier.
  .
  De lijsten:
  Onze lijsten zijn up-to-date op moment van publiceren; als er nadien wijzigingen worden aangebracht dan worden die pas bij een volgende editie verwerkt. Altijd geldt: wat in het spel zichtbaar is voor ruilen/verkopen/cadeau doen, is correct. De lijsten zijn en blijven een hulpmiddel.


  We hebben momenteel geen aangepaste lijsten voor wat te ruil / cadeau te geven is. Voor het idee wat kan kijk naar de lijsten van vorige keer. En houd er rekening mee dat hele nieuwe items, zeker die na vorige cadeau- en ruilevent, die in het spel zijn gekomen nu nog niet te ruil zullen zijn.

  Wat in het spel mogelijk is tijdens dit event zal leidend zijn.

  De cadeau/ruil-lijst
  De verkooplijst
  .
  .

  BELANGRIJK

  (cadeau doen):
  Je kan alleen items versturen naar een speler volgens het level wat de speler heeft / vrijgespeeld heeft in de apentempel. Dus als je iets wil sturen wat de speler nog niet mag gebruiken, zie je het niet bij je te versturen items staan.

  (ruilen via het spel)
  Hetzelfde geldt bij ruilen via het ingame-venster: je ziet alleen zaken waarvoor je het juiste level hebt cq het standbeeld hebt vrijgekocht.
  .
  .  .

  .