Terugkoppeling Bericht vanuit BP (inclusief bonuscode)

Discussie in 'Ontwikkelaars blog' gestart door Klaartjuh, 6 November 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Klaartjuh

  Klaartjuh Board Administrator Team Farmerama NL

  Beste boeren en boerinnen,

  Wij willen dit moment gebruiken om jullie ten eerste te bedanken voor jullie loyaliteit ook tijdens moeilijke tijden.
  Wij kunnen ons voorstellen dat de huidige wereldwijde situatie veel impact heeft op ieder van jullie.

  En als tweede willen wij jullie op het hart drukken om niet de hoop te verliezen! Zorg ervoor dat je veilig bent, positief bent en houd je aan de regels van de regering in jouw land. En aanvullend, houd altijd in gedachten: verspreid liefde, geen haat!

  Naast dat willen wij jullie ook bedanken voor jullie deelname aan de Unity / WebGL client Open Beta. Wij ontvingen veel waardevolle feedback wat niet alleen erg helpend was voor ons maar ook jullie passie voor Farmerama liet zien.
  Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de enquête en de echte start van de Unity/WebGL client (en ook de alternatieve oplossing), hier komen wij zo spoedig als mogelijk op terug.

  Als een klein cadeau: gebruik de bonuscode STYSFE en je ontvangt 3 partytickets, 20 supermest en 3 wortel-appel-chutney op je account.
  Deze code is vanaf nu eenmalig per account te verzilveren tot zondag 8 november 23:59 uur.

  Nogmaals iedereen heel erg bedankt!

  Jullie Farmerama team
   
  jackie1954, owl., jolanda13 en 7 anderen vinden dit leuk.