Alle bomen, dieren en gewassen weergeven

Discussie in 'Update- en ideeënpool' gestart door Kabouter_1, 28 Juni 2020.

Beste forumlezers,

Wanneer je in dit forum aktief aan de gesprekken wil deelnemen, of een eigen post wil starten, moet je eerst in het spel inloggen. Wanneer je nog geen spelaccount hebt zal je je eerst moeten registreren. We verheugen ons op je bezoek in ons nieuwe forum. „Naar het spel“
 1. Kabouter_1

  Kabouter_1 Doorzetter

  Is het net mogelijk om alle bomen, dieren en gewassen weer te geven die je op dat moment zou kúnnen hebben.

  Als je er nu ergens 0 van hebt, wordt het niet weergegeven in de lijst en kom je er soms te laat achter dat je bv donsveertjes moet maken omdat die op zijn.

  Maar ook voor de m.stallen en raadselbomen. Ik koop ze echt niet altijd, en als ik er koop, krijg ik echt niet altijd de nieuwe stal of boom en soms kom ik er pas 3 maanden later achter dat ik dus de nieuwe bomen niet heb, of de laatste bijzondere stal.. Het zou handig zijn als je dat gewoon in je inventaris kunt zien.
   
  Vitani94 vindt dit leuk.
 2. viooltje

  viooltje Forumleerling

  klinkt als een goed idee! Op de markt is een product grijs als het niet voorradig is. Zou het kunnen dat producten die ik niet heb in mijn schuur ook grijs kunnen zijn?
  Maar ook alle mogelijke bomen en stallen die je zou kúnnen hebben in mijn inventaris zien.. en die je niet hebt.. dat die dan grijs zijn?
   
 3. vanDijk1970

  vanDijk1970 Forum freak

  Deze vraag/opmerking is kort geleden door iemand anders ook al gesteld en ja er is een overzicht (zie de link hieronder.)

  https://board-nl.farmerama.com/threads/f-a-q-de-f-a-q-index.4710/

  Het is wel even zoeken.
   
 4. Butsmuts

  Butsmuts Forum prof

  Ik geloof niet dat dit is wat er bedoeld word.
  Het lijkt er op dat passend met je level, alle items van jouw level zichtbaar zijn in jouw schuur, maar heb je het niet in je schuur dat is het item grijs. Net als op de markt

  En eerlijk, dat idee bevalt mij wel. Heb nu excellijstjes gemaakt en dingen ingekleurd die ik heb. Erg omslachtig
   
 5. kakelot69

  kakelot69 Levende forumlegende

  Ik zie eerlijk gezegd het probleem niet zo. In de coöperatiequests staat sowieso al aangegeven hoeveel je van de gevraagde items in je schuur hebt, en bij events waar je uit de schuur moet leveren pluis ik de faq uit en kijk vervolgens in de voorraadschuur wat ik gaandeweg het event nog bij moet maken of kopen.
   
 6. -matthias1952-

  -matthias1952- Levende forumlegende

  dan nog kan je nergens in je voorraad zien welke bomen (en / of) dieren je nog niet bezit.
  en dit is volgens mij wat topicstarter bedoelt.
   
  Butsmuts vindt dit leuk.
 7. ik1947

  ik1947 Forumleerling

  Zou het niet een idee zijn om een keer een ruil event van boererad items te hebben. Van sommige dingen heb je er meer dan een en andere krijg je niet . Zo heb je vaak dan je een wolkerij niet helemaal vol krijgt omdat je er een of 2 van mist.
   
  Butsmuts vindt dit leuk.
 8. fairie

  fairie Halfgod

  Dit is al eerder gevraagd en als antwoord daarop van B.P. dat ze dit niet gaan doen. Er is wel al een paar keer een andere manier geweest om aan ontbrekende items te komen. Dus als je iets mist dan wordt het gewoon geduld hebben tot je er dan via die andere manier aan kan komen.


  o_Ok is het niet netjes om dit in een idee van iemand anders te zetten. Ze vragen daarom ook altijd om dan zelf een nieuwe post te maken.
   
  -matthias1952- vindt dit leuk.
 9. kakelot69

  kakelot69 Levende forumlegende

  Als de zoekopdracht in de schuur niks oplevert heb je het dus niet ;)
   
 10. ik1947

  ik1947 Forumleerling

  sorry ik zat op de verkeerde bladzijde.